COS

L’organitzación antirepressiva constata com “malgrat l’alarma social artificialment creada arran de les mobilitzacions de la vaga general, i malgrat l’anunci de les extremes mesures repressives que es proposen, la població, a diferència d’altres vegades no respon com desitjaria el Govern”. “La brutal càrrega criminalitzadora no afecta a les ganes de seguir prenent el carrer. Perquè la ràbia contra tantes injustícies, pel moment, pot més que la por que ens volen fer sentir”, ha manifestat.
Roger Sabà, representant del sindicat COS, ha posat èmfasi en el desafiament simbòlic de la roda de premsa en què els independentistes que hi apareixen han sortit donant la cara. Sabà ha afirmat que “és del tot desproporcionat l’esforç d’Interior per reprimir vaguistes i per atacar els drets fonamentals de manifestació”. A més, ha posat de manifest que aquesta actuació “contrasta amb l’inexistent treball per engarjolar els delinqüents de guant blanc així com per assumir les pròpies responsabilitats, de la classe política dirigent, en el desmantellament de l’estat del benestar i el lliurament dels recursos del país, en essència la força de treball de la classe treballadora catalana, als interessos especulatius financers internacionals”.

“La repressió és l’únic que els queda a uns governants cada cop més desgastats”

La COS participa en l’acte polític de la diada a Figueres

Enguany els actes de l’Esquerra Independentista per la diada de l’Onze de Setembre a Figueres tenia per objectiu recuperar a vessant més reivindicativa i combativa de la diada que s’havia bandonat els darrers anys. Per això es van convocar un bon nombre d’actes sota el lema “Recuperem la diada, Independència!”. L’altra cosa destacable és que la recentment creada CUP Figueres ha participat activament per primer cop en la organització d’aquesta, juntament amb Maulets i SEPC.

Continue reading