Des de la sectorial del Lleure Educatiu i Sociocultural de la COS, us volem donar la benvinguda a aquest nou curs que comença.

Sembla que fos ahir quan una colla de treballadores del sector ens ajuntàvem en diversos Casals i Ateneus Populars per tractar d’organitzar-nos en la defensa dels nostres drets laborals. La creació d’una alternativa sindical, ara fa una mica més de sis mesos, era obligada: nuls intents de mobilització, una negociació del conveni hermètica, drets laborals cada dia vulnerats, una patronal cada cop més agressiva, una Administració que precaritza i empobreix…

Si aleshores era convenient plantejar la necessitat de crear un espai de i per les treballadores que fos ampli, assembleari, sense lligams de cap tipus, autogestionat i no professionalitzador, ara encara en tenim més motius. Un sindicalisme sense renúncies, que plantegi una confrontació clara i de classe és el que proposem, i ho seguirem fent aquest curs que comença.

De reptes no ens en falten:

· Mobilitzar-nos per un 3r conveni digne, perquè volem saber i volem participar.

· Estendre pel territori el model de sindicalisme que defensem i plantejar en tot moment l’autoorganització de les treballadores.

· Plantar cara a les retallades de patronals i administració.

· Impulsar campanyes informatives en defensa dels nostres drets laborals.

· Confluir amb altres lluites i sortir plegades al carrer.

Tot plegat, i més, és el que tractarem de fer. Amb les que som ara mateix i amb totes les que a poc a poc s’aniran sumant, perquè sabem que som moltes i que juntes ho podem tot. Ens fem nostra, per acabar, la proclama de les companyes de COS Educació quan diuen que comencem el curs lluitant, perquè aquesta és l’única alternativa que ens queda. És per això que volem comunicar i fer constar la nostra total solidaritat, simpatia i afecte a la vaga indefinida iniciada a les Illes el passat 16 de setembre, són tot un exemple a seguir: la vostra vaga, la nostra dignitat (per mostres de solidaritat i suport seguiu aquest enllaç).

Benvinguts i benvingudes, la lluita continua. Seguiu jugant? Seguim lluitant.
Visca la lluita dels treballadors i les treballadores.

COS lleure
www.coslleure.wordpress.com
facebook.com/cos.lleure
twitter.com/CosLLeure
lleure@sindicatcos.cat