El passat més d’abril se celebraren eleccions parcials a l’empresa Industrias Auxiliares Faus SL, empresa del sector de la fusta i la més gran de tota la comarca de la Safor. En aquesta ocasió, i per primer cop, els companys de la COS a Faus, intentaren presentar-se amb llistes pròpies, però a causa de l’acció intimidatòria de l’empresa i de membres del Comitè d’Empresa (de CCOO), no es pogueren acabar les llistes, encara que hi havia un gran recolzament, sobre tot dels i les treballadores immigrants.

Malgrat aquesta contrarietat, els companys de la COS decidiren fer campanya activa pel vot en blanc per veure quin era el suport real a la COS i el desacord amb l’acció sindical de CCOO i l’empresa.

Així doncs, un cop acabat el recompte dels vots, es va veure com més d’una tercera part dels vots emesos havien estat en blanc (d’un total de prop de 200), seguint la campanya engegada per la COS.
Vist aquests resultats, només podem que felicitar als nostres companys de la Safor i continuar oferint-los tot el nostre recolzament i ajuda de cara a poder consolidar la secció sindical a Faus i l’excel·lent treball que estan fent.