Aquesta setmana a València hi ha 3 convocatòries que considerem de gran interès i importància, i per les quals, et preguem la teua participació, col·laboració i difusió.

9 de novembre
10 de novembre
12 de novembre

En primer lloc, aquest dimecres 9 de novembre, a les 19h30 a la Plaça del País Valencià (per uns plaça del 15M, per altres, de l’ajuntament), les companyes i companys de la Koordinadora del Park Alkosa, necessiten i demanen tota l’ajuda per la concentració que han convocat per continuar la lluita per exigir que els paguen els deutes de més de 400.000€ que la generalitat i l’ajuntament d’Alfafar tenen amb la Koordinadora. Aquests deutes han fet que els i les treballadores de la Koordinadora i de les cooperatives del Park, porten més de 6 mesos sense cobrar, deuen 8 mesos de lloguer, etc.

Aquesta lluita només la podrem guanyar amb la participació i col·laboració del màxim de persones treballadores!!
Les companyes i companys del Park, demanen suport i ajuda humana i material (amb diners, amb menjar, etc.)

En segon lloc, el dijous 10N, a les 19h davant la seu del PsoE, les companyes del CAS-PV han convocat una concentració-cercavila, des del carrer blanqueries, fins la seu del PP, per denunciar el paper del PPSOE, en la privatització de la sanitat pública.
Aquesta convocatòria a València, forma part d’una convocatòria unitària impulsada pel CAS-PV, CAS-Madrid, Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública d’Aragó i Intersindical Alternativa de Catalunya, sota els lemes següents:
– Derogació de la Llei 15/97. Rescat dels centres privatitzats.
– No al copagament / repagament.
– Per una llei estatal d’incompatibilitats en el Servei públic de Salut.
– Adequació de mitjans i recursos per garantir la cobertura de les necessitats sociosanitàries de la població, reduint paulatinament els concerts privats.
– Participació i control ciutadà en la gestió de la sanitat.

A València, la mobilització compta ja amb el suport de la COS, la CNT i la CGT, així com diverses assemblees locals o de barri, del 15M.

En tercer lloc, el dissabte 12 de novembre, a partir de les 9h del matí, al Col·legi Major Lluis Vives, tindrà lloc la Jornada de Debat i Lluita convocada per la Plataforma pels Drets Socials de València. El programa de la jornada és extremadament interessant.