25 novembre – Diada Internacional contra la Violència contra les Dones.

27 novembre – Manifestació contra les retallades, la contrareforma laboral i de les pensions, per una Segona Vaga General – Hem de parar-los els peus!!.

27 novembre xerrrada al Montó

 

Dijous 25 de novembre – Diada Internacional contra la Violència contra les Dones.

La COS hi participarem al bloc unitari de l’Esquerra Independentista de l’Horta. Com sempre, a partir de les 18h45 al Parterre de València (Horta)
D’igual forma, fem una crida a participar de totes les manifestacions convocades igualment a les principals ciutats dels Països Catalans (Barcelona / Girona )

octvt-mani-27-NDissabte 27 de novembre – Manifestació contra les retallades, la contrareforma laboral i de les pensions, per una Segona Vaga General – Hem de parar-los els peus!!. A les 12h del migdia a la Plaça de Sant Agustí de València.
Convoca: Plataforma pels Drets Socials de València.cartell_mani_27N

Dissabte 27 de novembre, a les 19h, CSA El Montó d’Alcàsser (C/ Silla 11, d’Alcàsser, a l’Horta Sud), xerrada a càrrec d’un company de la COS, sobre la situació actual al nostre país arran de les retallades socials, contrarreforma laboral i de les pensions, valoració de la Vaga General, i coses a fer de cara al futur.acte_NOVEMBRE_monto