La Coordinadora Obrera Sindical, sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans, convoca Jornada Nacional de Lluita pel proper 31 d’Octubre per tal de mostrar el seu rebuig total a les polítiques antipopulars dels governs autonòmics i espanyol.

Entenem que en un context de crisi econòmica aguditzada, on les classes benestants continuen enriquint-se destrossant els minsos drets socials i laborals que ens quedaven a les persones treballadores, privatitzant els serveis públics, desnonant centenars de famílies cada dia, i es dediquen grans recursos econòmics a salvar la banca i no les persones, només ens queda el camí de la lluita i el compromís.

Les classes treballadores i populars dels Països Catalans no podrem tindre cap tipus de benestar mentre les nostres vides continuen segrestades pels interessos d’una minoria que s’enriqueix amb el nostre treball. Les institucions econòmiques i polítiques autonòmiques, estatals i transnacionals continuen la seua ofensiva liberalitzadora i privatitzadora. Per aturar aquesta ofensiva, i construir un bloc hegemònic que puga avançar cap a la veritable llibertat, hem de passar a l’atac i plantar cara als nostres carrers, als nostres centres d’estudi,i als nostres llocs de treball.

Així doncs, us animem a totes i tots a mobilitzar-nos el proper 31 d’Octubre per fer ben visible que el Poble Treballador dels Països Catalans rebutgem les polítiques antiobreres i antipopulars de retallades i privatitzacions.

 

 

31 d’octubre

 

 Per aturar el pagament del deute

Per la defensa dels drets socials i les llibertats

Pel repartiment del treball i la riquesa

Per una economia al servei de les persones

 

 

CONTRA LA DICTADURA DELS MERCATS

JORNADA NACIONAL DE LLUITA ANTICAPITALISTA!

 

 

 

 

Països Catalans; 12 d’octubre de 2012

 

Coordinadora Obrera Sindical – COS

Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans