La visita dels ministres de treball de la unió Europea vindrà acompanyada d’una forta mobilització social per un repartiment del treball i la riquesa. Treballem menys per treballar tots, repartim perquè tots poguem viure en condicions.

Per començar la setmana de mobilitzacions la COS hem participat en l’ocupació d’una ETT feta per la Plataforma Gràcia en Crisi. Alhora animem a tothom a participar activament en els diferents actes i mobilitzacions que es duguin a terme aquests dies, especialment en les accions descentralitzades convocades per al dimecres 27 de gener i en la manifestació del dijous 28 de gener a les 19H a Jardinets de Gràcia conv

ocada per la Campanya Contra l’Europa del Capital, de l’Atur i la Guerra.

 

Gràcia en Crisi ocupa una ETT

Gràcia en Crisi ha ocupat una ETT per reivindicar unes politiques socials més justes i denunciar la progressiva precarització de les condicions laborals. Aquesta acció s’emmarca dins les accions descentralitzades convocades dins la campanya Contra l’Europa de l’Atur i la Precarietat, Repartim el Treball i la Riquesa.

Avui, 26 de gener a les 19:00H, Gràcia en Crisi ha realitzat una acció reivindicativa ocupant la ETT de Manpower situada a la cruïlla dels carrers Còrcega i Bailen. Amb aquesta acció des de Gràcia ens hem sumat a les accions descentralitzades convocades per la Campanya Contra l’Europa del Capital, de la Crisi i la Guerra en resposta a la visita dels ministres de treball de la Unió Europea.

manpower1_ptEn l’acció han participat unes 30 persones i ha durat uns 20 minuts durant els quals s’han cridat consignes contra el prestamisme laboral que suposen les ETT, la precarització de les condicions laborals i les politiques neoliberals impulsades per UE. La crisi és fruit de les politques neoliberals dutes a terme tant per la UE com per l’Estat Espanyol, i per això no és ni just ni raonable que ara n’haguem de pagar les conseqüències les classes treballadores. També suposa un contra sentit pretendre sortir de la crisi aplicant les mateixes politiques que ens hi han portat.

Per tot això des de Gràcia en Crisi, comité de Col·lectius i Persones Anticapitalistes de Gràcia us animem a prendre part de les mobilitzacions convocades dins la jornada d’accions descentralitzades Contra l’Europa del Capital, de l’Atur i la Guerra i pel repartiment del treball i la riquesa. La organització de les classes populars ens permetrà trencar la pau social existent per fer entendre als ministres de treball i altres prohoms del neoliberalisme que no estem disposats a seguir creient en un model social decadent.

Comité Gràcia en Crisi.