La FSM s’adreça a les totes persones treballadores del planeta.

El passat 1r de maig les afiliades i simpatitzants de la FSM (Federació Sindical Mundial) van organitzar marxes, vagues i manifestacions en més de 90 països del món. El propi secretari general de l’organització ha volgut llençar aquest missatge, que tot seguit podeu llegir o veure en el vídeo:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Fem arribar una salutació roja i classista als milions de treballadors i treballadores que van participar. Denunciem als governs de Colòmbia, Turquia i Swazilàndia que van atacar a les manifestacions i van prohibir les marxes.

El 1r de maig és la lluita més important de la classe obrera en cada país. Però, en molts països els governs i la burgesia han aconseguit convertir-ho en un dia de treball. Per exemple, en els Estats Units d’Amèrica, Austràlia i altres estats, la realitat és que el 1r de Maig, com a dia dels treballadors i treballadores, està prohibit.

Nosaltres, com a moviment sindical classista, lluitarem perquè totes les persones treballadores en tots els països del món tinguen dret a celebrar el Dia Internacional de les Treballadores i dels Treballadors.

Continuem les lluites que van començar a Chicago en 1886.
No serem els esclaus del segle XXI!’


Web de la FSM