El divendres 2 de juliol, a les 7 h del matí, en les obres de manteniment del voral de la carretera CV336, al terme de Riba-roja de Túria (el Camp de Túria), ha mort un altre company en caure al buit des de 8 metres d’altura.

El treballador de 53 anys, que no ha pogut respondre a les maniobres de ressuscitació fetes pels equips d‘emergències i ha mort pels danys patits arran de la caiguda.

Pel que s’ha pogut apreciar per part de persones que hi eren allà i per les pròpies fotografies publicades en xarxes socials pels Bombers del consorci provincial de València, es pot apreciar com aquest company es trobava treballant en una zona de risc extrem per caiguda en altura sense cap mena de protecció. Ni hi havia xarxa perimetral com a sistema de protecció col·lectiva (que és el que realment exigeix la normativa i legislació vigent), ni s’apreciava la presència de cap instal·lació de línia de vida (que no és una protecció col·lectiva, sinó un EPI, equip de protecció individual).

Més enllà de les informacions que puguen fer-se públiques, es comprova una vegada més que:
· La legislació i normativa vigent continua sense acomplir-se.
· Les nostres vides no valen res per la patronal i els seus governs.
· En cap moment es tractarà aquesta campanya de terror de la patronal contra tota la classe treballadora als mitjans de comunicació, i passarà a ser tema de debat obert arreu, si les organitzacions de classe no fem ben visibles aquestes morts.

Volem treballar per viure, no morir treballant!