Manifestacions a València el dijous 26 i el divendres 27 de juliol.

Malgrat les dates en les que ens trobem, la lluita a València no deixa de créixer i estendre’s.

Així doncs, el Grup d’Extensió de la Lluita – GEL, conformat per diversos col·lectius i organitzacions com la COS, i que ja compta amb el concurs i participació de companys i companyes de diverses empreses i comitès en lluita (EMT, FGV, RTVV, Teletech, At Home, etc.), continua la seua activitat amb dues noves mobilitzacions aquest dijous 26 de juliol.

A les 11h, us convoquem a la manifestació convocada pels companys i companyes de l’EMT, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, Radio Televisió Valenciana i Teletech, en lluita.

A les 17h, hi haurà una segona convocatòria.

Ambdues manifestacions eixiran del Carrer Cavallers a l’alçada del teatre Thalia, i acabaran davant l’ajuntament de València.

 

Aquestes dues mobilitzacions serviran també per reforçar la vaga convocada pels treballadors i treballadores de Ràdio Televisió Valenciana – RTVV, contra l’ERO aprovat per l’empresa que significarà més de 1300 acomiadaments. Aquesta vaga a RTVV tindrà lloc els dies 27 i 28.

Divendres 27J, a les 19h, Torres de Serrans – València:

MANIFESTACIÓ CONTRA ELS INCENDIS!!

Com tristament sabeu perfectament, fa unes setmanes la desídia, la poca vergonya i la cobdícia sense límits del PP, va provocar el major incendi en molts anys al País Valencià, cremant-se més de 50.000 hectàrees a les comarques del Serrans, l’Alt Palància, el Camp de Túria, la Foia de Bunyol, la Vall d’Aiora i la Ribera del Xúquer.

Pocs dies després, s’arrasava un dels paratges més bonics de la Serra Mariola, entre Cocentaina, Alcoi, Bocairent i Banyeres (unes setmanes abans li havia tocat el torn al barranc del Serpis entre el Comtat i la Safor)

Ara, des de fa uns dies, s’arrasa un altre dels paisatges més rics i bonics del nostre país, entre l’Empordà i la Garrotxa (als Serrans va morir un brigadista, a l’Empordà ja han mort 4 persones)

Davant tota aquesta barbàrie, fruit de la bestialitat i l’afany retallador, dels interessos especuladors i urbanístics del PP al PV (noves urbanitzacions i macroabocadors, parc d’atraccions de la Fòrmula1 i corredor mediterrani), i de CiU a la CAC (corredor mediterrani, macrourbanitzacions, etc.), hem de prendre els carrers, organitzar-nos, i tornar a dir ben alt:

“NI UN PAM DE TERRA, NI UNA GOTA D’AIGUA: ESTEM ABANDONATS, RETALLATS I CREMATS!! 

FORA CAPITALISTES I ESPECULADORS DE LA NOSTRA TERRA!!”

Per tot açò, des de la COS us cridem aquest divendres a les 19h a les Torres de Serrans de València, a fer-nos ben visibles a la gran manifestació convocada, pels companys i companyes d’Ecologistes en Acció i de la Plataforma d’Afectats pels Incendis, contra els Incendis i la seua rapinya.

 

DIVENDRES, 19h, TORRES DE SERRANS. TOTES I TOTS A VALÈNCIA!!

NI UN PAM DE TERRA, NI UNA GOTA D’AIGUA: ESTEM ABANDONATS, RETALLATS I CREMATS!!

FORA CAPITALISTES I ESPECULADORS DE LA NOSTRA TERRA!!

 

 

Unió Intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer

 

Coordinadora Obrera Sindical – COS

 

Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans