El president de Caixa Laietana Josep Ibern ha 'dimitit' cobrant una indemnització de 500.000 euros i amb un pla de pensions que li garanteix 2 milions d'euros més. Ibern, igual que la resta de directius i alts càrrecs dels bancs, ens estan estafant.

Les indemnitzacions i els privilegis adquirits pel Sr. Ibern són una burla per a la resta  de treballadors/es del sector (insidiosament amenaçats amb un ERO) i per la continuïtat de l'obra social de Caixa Laietana. Però, sobretot, són un insult als milers de persones afectades per l'estafa de les preferents i a les famílies que ja no poden pagar les hipoteques i són desnonades de casa seva per la força. Com pot ser que rescatem bancs amb diners públics i que aquests diners vagin a parar a la butxaca d'uns directius que són els principals responsables de la crisi?

Tot i que intentin silenciar-ho i fer-nos pagar les conseqüències d'un deute bancari, des de  la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) i la COS (Coordinadora Obrera Sindical) ni podem ni volem callar, perquè no estem disposades a assumir com a propi un deute il·legítim: això no és una crisi, és una estafa!

Concentració de rebuig
Dimarts 4 de desembre 
19.00 h
Davant l'oficina de Caixa Laietana a La Riera (al costat de l'Ajuntament)
Mataró

Convoquen: COS i CUP