La COS convoca una concentració a Departament de Treball per donar suport a l'Àlex, treballador acomiadat de McDonald's del CC La Maquinista (Barcelona), durant l'acte de conciliació amb l'empresa dijous 10 de juliol a les 10.00 h.

Dijous 10 de juliol, a les 10.00 h, es realitza l'acte de conciliació entre el treballador acomiadat, l'Àlex, de la franquícia de McDonald's al Centre Comercial La Maquinista (Sant Andreu – Barcelona) amb els representants de l'empresa.

 

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) convoca una concentració de suport a l'Àlex a les portes del Departament de Treball, al carrer Albareda, 2 a les 10.00 h. L'Àlex Martínez, va ser acomiadat de la franquícia de la multinacional McDonald's del CC La Maquinista just quan dues setmanes abans havia procedit a recollir signatures sol·licitant la convocatòria del que, segons està establert pels procediments interns de l'empresa, es coneix com a 'crew meeting', una reunió en la qual els i les treballadores dirigeixen queixes o suggeriments cap a l'empresa.

L'Àlex recollia signatures per tractar temes relacionats amb el pèssim manteniment del material de treball de l'empresa que exposa a tot el col·lectiu de treballadors a talls i cremades. Un cop rebuda la sol·licitud de reunió, al cap de pocs dies, l'empresa va represaliar el treballador amb l'acomiadament.

De la mateixa manera, la secció sindical de la COS a McDonald's del CC La Maquinista segueix amb les mobilitzacions per la readmissió del company Àlex i amb les reivindicacions de salut laboral que ja van començar el passat 28 de juny (crònica), convocant una concentració divendres 18 de juliol a les 20.00 h davant de la franquícia al centre comercial.

Secció Sindical de la COS a Carber Maquinista SL (franquícia de Mcdonald's)

cos.mcdonalds.maquinista@gmail.com / Facebook  / @COSMaquinista