12 MILIONS DE GITANOS = 12 MILIONS D’EUROPEUS

No a les deportacions massives

CONCENTRACIÓ DE PROTESTA DIMECRES 15 DE SETEMBRE A LES 18HPLÇ. DE LA VERGE (VALÈNCIA)

AVEN AMENSA!! VENIU AMB NOSALTRES!!

En la línia de les manifestacions realitzades el passat 4 de setembre a França i a diferents ciutats europees, el pròxim dimecres dia 15 ens manifestarem contra la política d’expulsions massives i de destrucció d’assentaments de població romaní, dutes a terme pel govern francés.
Més de 8.000 ciutadans i ciutadanes d’ètnia gitana han estat deportats en el que portem d’any i s’han desmantellat més de 50 assentaments, convertint una volta més a la comunitat gitana en boc expiatori per a l’obtenció de rèdit polític. Aquestes mesures constitueixen una vulneració de la normativa europea sobre drets fonamentals, igualtat de tracte i lliure circulació (Tractat de Lisboa, Directiva sobre igualtat de tracte amb independència de l’origen racial o ètnic (2000/43/CE), Directiva sobre lliure circulació de persones (2004/38/CE) i Carta de Drets Fonamentals).

Per tot això us animem a participar en aquesta concentració amb tres objectius: – Denunciar les mesures del govern francés contra la població gitan.

– Reclamar un major compromís europeu amb la promoció del poble gitano.

– Instar als nostres representants en les institucions públiques a condemnar de manera enèrgica el tracte que està rebent la població gitana a França, i a promoure les mesures adients per a aturar aquesta situació.

Us agraïm la màxima difusió d’aquesta convocatòria i us animem a adherir-vos.

Sastipen thaj mestipen !! Salut i llibertat !!

Fundación Secretariado Gitano.

Per a més informació o per a l’adhesió de les vostres entitats a aquesta convocatòria adreceu-vos a: lola.fernandez@gitanos.org

DIMECRES 15 DE SETEMBRE A LES 18HPLÇ. DE LA VERGE (VALÈNCIA)

AVEN AMENSA!! VENIU AMB NOSALTRES!!