Després de la brutal càrrega policial del 27 de Maig a Barcelona, avui 11 de juny, ens ha tocat a les persones treballadores indignades davant la constitució de les Corts valencianes més corruptes de la nostra història, patir una brutal càrrega policial. Aquesta càrrega s’ha saldat amb desenes de ferits i almenys 5 companyes i companys detinguts.


Davant d’aquest nou fet repressiu i de brutalitat policial, des de la Coordinadora Obrera Sindical – COS, sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional, manifestem públicament:

– La nostra rotunda condemna de “l’actuació” policial, fent una vegada més, mostra de la seua “democràcia”.
– L’exigència de dimissió per part de la Delegada del Govern espanyol a València, nomenada pel PsoE, i de Felip Puig a Barcelona.
– L’exigència de dimissió i presó provisional per tots els càrrecs públics imputats per corrupció i altres delictes, investits avui en les antidemocràtiques corts valencianes.
– L’exigència de la posada en llibertat immediata i sense càrrecs per totes les companyes i companyes detesos.
– Tot el nostre suport i solidaritat amb totes les companyes i companys que han sofert en carn pròpia, o per mitjà dels seus amics i amigues, la violència, les ferides i les agressions d’aquest matí.Així mateix, des de la COS entenem:

– Que des dels moviments socials i populars, ja no es pot consentir la “innocència” davant les actuacions policials. Ja no podem consentir que en les mobilitzacions de la classe treballadora s’escolten proclames a favor de la policia, emeses per personatges “extranys”. La policia no està al servei de la democràcia, està al servei del poder.
– Que les forces policials són el braç armat del poder polític, i aquest al seu torn, del poder econòmic, autèntic govern del capital sobre els interessos de la inmensa majoria de la població, la classe treballadora.
– Que tal com ens demostra la història, no podem guardar cap confiança cap als cossos que són capaços de perpetrar violències com les que hem pogut veure aquest matí a València, o com les observades fa un parell de setmanes a Barcelona… per no parlar de les agressions i càrregues policials del 1r de Maig a Barcelona, de la Vaga General del 29S, contra els estudiants anti-Bolonya, contra els i les treballadores de la Nissan, contra les veïnes i veïns del Cabanyal… entre desenes i desenes d’exemples.
– Que aquest augmentent de la violència policial i de la repressió, és directament proporcional a l’augment de les retallades de drets civils, socials, laborals i nacionals… i que mentre nosaltres, el Poble Treballador, no agafem el poder, continuaran intentant reprimir-nos i dividir-nos.


Que la repressió no ens talle les ales!! Davant la repressió solidaritat activa!! Ni una sola companya reprimida pot quedar-se sola!!

Per la democràcia real, la Democràcia Popular, per la nostra llibertat com a persones, com a classe i com a poble… Sols el poble salva al poble!!


9 de juny de 2011 – València (l’Horta)
Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans