València – Barcelona, 2 de maig de 2012

Comunicat de suport i solidaritat amb la companya Laura de CGT, i amb totes les companyes i companys empresonats i/o represaliats.

Davant l’empresonament “preventiu sense fiança” de la companya Laura Gómez, secretària d’organització de la Federació Local de Barcelona de la CGT, des de la COS volem manifestar públicament:

 
  • Tot el nostre suport i solidaritat amb la companya Laura, i amb totes les companyes i companys que arran de la passada Vaga General del 29M, o d’altres lluites, romanen empresonats, o han patit tota mena de detencions i violències.

  • Le nostra denúncia i repulsa davant la impunitat gairebé absoluta de que gaudeixen les forces “d’ordre”, per tal d’inflitrar-se en manifestacions, apallissar activistes i ciutadans, fer detencions irregulars, usar armament mortal en càrregues contra manifestants pacífics (pilotes de goma), posar en marxa eines de delació, etc.

  • El nostre compromís per cercar totes les vies possibles per reforçar la unitat d’acció de les organitzacions de classe arreu dels Països Catalans, per tal de poder fer front a la terrible onada repressiva que patim, de forma unitària i realment solidària.

Al mateix temps volem deixar clar, tal i com vam fer públic el passat divendres 27 d’abril a la roda de premsa convocada per l’Esquerra Independentista a la plaça de Catalunya de Barcelona, que per front al que tenim davant, i a la repressió del seu estat, només ens queda la solidaritat, i no deixar-los el carrer.

Per últim, des de la COS exigim:

  • La posada en llibertat immediata i sense cap càrrec, així com les reparacions adients, de la companya Laura, així com de la resta de companys que romanen empresonats arran de la Vaga General del passat 29M.

  • L’eliminació de tots els fitxers policials d’activistes socials, així com el tancament del web creat sota l’auspici del conseller Puig, per fer “delacions ciutadanes”.

  • La fi immediata de la campanya repressiva actual, l’assumpció de responsabilitats i la inhabilitació per càrrec públic pels seus responsables.

Coordinadora Obrera Sindical – COS

Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans