Davant la sentència del tribunal suprem i l’onada repressiva engegada per l’estat espanyol, la Coordinadora Obrera Sindical volem fer saber que:

La sentència és un atac al poble català que veu com el més mínim intent d’alliberament d’una part del seu territori es respon amb una condemna acumulada de 100 anys que culmina un judici polític contra els aquelles que van posar les urnes.

Però no només la classe política es veu amenaçada, en les darreres setmanes hem vist com 9 militants dels CDR eren detingudes i 7 empresonades en una nova operació policial que parteix de la farsa i que només té com a objectiu la repressió contra qui pensa diferent i s’atreveix a presentar dissidència i enfrontar-se al sistema. També els mossos i la policia nacional han endurit les seves actuacions contra la classe treballadora en diferents actuacions despòtiques. Aquesta vegada han estat 9 militants, però podríem haver estat qualsevol de nosaltres. Tots som CDR!

Des de la COS cridem a fer front la sentència i la repressió. Hem de sortir al carrer per demostrar que no acatarem, que no acceptarem cap pressa política, i que l’estat espanyol no ens callarà ni ara ni mai! Animem a totes les nostres afiliades i a tota la classe treballadora catalana a assistir a diferents convocatòries i accions que durant el dia d’avui i els vinents es faran arreu del país. No tenim por i estem disposades a tot.

Per la independència del nostre poble, el socialisme i el feminisme, prenem els carrers!

Coordinadora Obrera Sindical, Països Catalans, 14 d’octubre de 2019