Contra la lgtbifòbia, a casa, a la feina i al carrer

Des de la territorial del Vallès de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), volem mostrar el nostre més profund rebuig a la lgtbifòbia. Condemnem tota violència i discriminació exercida contra qualsevol persona, ja sigui per la seva orientació sexual, la seva identitat o expressió de gènere, en qualsevol dels àmbits de relació de la classe treballadora. Execrem el CIStema capitalista heteropatriarcal que perpetua i fomenta l’odi, la disparitat i el refús envers les persones del conjunt lgtbiq+

Com a sindicat socialista, nacional i de gènere, defensem l’alliberament de les persones treballadores en totes les esferes de la seva vida, també en l’alliberament sexual i de gènere. No restarem mudes enfront dels atacs rebuts darrerament, per culpa de la impunitat de què gaudeix l’extrema dreta feixista, en un estat que ens oprimeix com a treballadores amb total complicitat de l’església catòlica.

No permetrem que se’ns imposin unes relacions i identificacions sexuals i de gènere que promoguin la família nuclear, menyspreant la resta. No volem un model que incita i estimula els rols de gènere, alhora que ens discrimina per ser lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals, etc.

Posem l’accent contra la discriminació, els atacs i agressions que rebem les persones dels col·lectius lgtbiq+, especialment en els nostres centres de treball. La marginalitat laboral, l’invisibilització de referents, l’assetjament sofert des de l’escola fins a la darrera hora de treball, un tracte sanitari dissemblant, la segregació, etc. són factors que condicionen les nostres vides i les propulsen cap a l’exclusió social, la pobresa i l’explotació.

És contra totes aquestes desigualtats, contra tota aquesta opressió, contra tota aquesta tirania masclista, que des de la Coordinadora Obrera Sindical lluitarem avui -17 de maig dia internacional contra la lgtbifòbia- demà i sempre, per erradicar la violència lgtbifòbica i assolir uns Països Catalans lliures on puguem viure, gaudir i sentir la nostra llibertat de ser i estimar com vulguem.

Existim, fem història. Lluitar per l’alliberament sexual i de gènere és lluita de classes.