Nota de condol davant la mort de la companya Carmen González, membre de la Unificadora de la Punta.

El passat dimarts 15 de setembre ens vam trobar amb la terrible notícia de la mort de la companya Carmen González.

Per a tots els que vam poder tenir la sort, l’orgull i l’honor de conèixer la Carme allà pel 2002 durant la duríssima lluita contra la destrucció de la Punta (la històrica partida del sud de la ciutat de València, destruïda per l’ampliació de la ZAL del port de València, aprovada per l’ajuntament del PP de Rita Barberà… i que ara vol rematar l’ajuntament del canvi de Compromís i PsoE), no pot haver-hi cap dubte en què aquesta petita, però valenta i afectuosa dona de l’Horta, era una persona irrepetible.

Després d’aquella primera derrota de la Punta, la Carmen, amb la seua família, després de veure destruïda sa casa i la seua horta, va haver d’anar-se’n a viure fora de la ciutat de València, a Utiel, lluny del monstre que els va destrossar les seues vides. Però amb tot, va continuar lluitant des d’allà, defensant el territori, lluitant contra els poderosos, sempre amb el seu humil i bonic somriure, i amb la ràbia combativa de la dignitat que mai no va ser derrotada.

La Carmen ha hagut de morir lluny de La Punta, lluny de la seua terra… però haurem de tornar a lluitar contra l’ajuntament de València, com ja vam fer en el seu dia, si no la recuperen per a les veïnes i veïns.

Carmen… que la terra et siga lleu, companya! Per tu i per tants altres, seguim i seguirem!