La COS venim d’editar un nou quadern, que podeu trobar adjunt, amb el qual engeguem una campanya informativa entre els i les treballadores del sector de l’hostaleria, al major nombre possible de comarques dels Països Catalans.

Els motius i intencions d’aquesta campanya (i el document corresponent) és:

1. Facilitar tot un seguit d’informació bàsica de gran importància per les persones treballadores del sector.
2. Animar a formar-se, informar-se i organitzar-se… màxim en un sector on la precarietat és allò habitual, fonamentalment entre el jovent, les dones i les persones migrants (horaris fora de tota reglamentació, accumulació d’hores extres, manca de seguretat i higiene al treball, treball en negre, etc.)
3. Promoure l’acció col·lectiva, tant dintre com fora dels centres de treball, per poder fer front a aquesta precarietat.

Si voleu un còpia en paper d’aquest quadern, pregunteu a la vostra assemblea del sindicat, o feu-nos un mail a: info@sindicatcos.cat

Donada l’extrema situació d’atur, precarietat, desconeixement i desprotecció existents, us preguem la màxima col·laboració i difusió. Repartiu-ho al vostre lloc de treball, a la vostra localitat, o a la vostra comarca.

També podeu llegir i veure (així com imprimir-vos-lo, etc.) online el document de la campanya, mitjançant aquest enllaç -> http://issuu.com/fotlifoc/docs/guia_hostaleria_jun2012_xarxa

També podeu descarregar la guia utilitzant l’enllaç que teniu més avall.

Difoneu-lo. Repartiu-lo. Fotocopieu-lo.