Avui, 10 d’octubre, més treballadors i treballadores han fet el seguiment de l’aturada contra la retallada salarial i contra la repressió sindical. 

A cada dia que passa més conductors/es, mecànics, tècnics, agents de centre, etc. s’aturen i donen suport a la protesta contra aquesta segona retallada que imposa la Direcció de Transports de Barcelona, amb l’excusa del Reial Decret.

Avui Inspecció de guàrdia ha citat a la Direcció a declarar per les denúncies del Comitè de vaga en l’incompliment del dret a vaga del Bus Turístic.

L’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la Direcció de Transports de Barcelona (TB) menteixen quan diuen que no és un conflicte creat per ells. 

Qualsevol advocat o advocada sap que si Xavier Trias i la Direcció de TB tinguessin la voluntat podrien arribar a un pacte de complement salarial de compliment condicional i diferit quan no hi hagi constrenyiments legals que ho impedeixin. Per tant, podrien assegurar el pagament dels diners descomptats durant l’any 2012, per exemple, en el 2013.

 

Més informació de la vaga:

http://costb.wordpress.com/

Més informació de l’acomiadament d’Andreu de Cabo:

http://andreureadmissio.wordpress.com/

Més informació:

Josep Garganté: 669 17 19 57

COS autobusos de TMB