Avís legal

Condicions d’ús d’aquest Lloc Web

El contingut d’aquest lloc web ha estat posat per ser utilitzat pels visitants per al seu ús individual. L’estructura, components com fotografies, gràfics, sons o altres, enllaços, o bé el contingut no pot ser copiat de forma intencionada pel visitant, la única còpia permesa que vostè pot tenir és la descàrrega automàtica que realitza el seu ordinador amb la finalitat que la nostra web sigui vista en el seu ordinador. Sota cap circumstància podrà el contingut d’aquesta web ser venut, llogat, duplicat, publicat, distribuït en qualsevol mitjà (CD, DVD, targetes d’emmagatzematge massiu, etc.), Emmagatzemat, utilitzat sota “frames” o re-transmès sota qualsevol altre propòsit. Usuaris que siguin descoberts violant aquesta política tindran l’accés a aquest web prohibit, sense perjudici de penes addicionals previstes per la legislació espanyola i internacional.

Limitació de Responsabilitat

Coordinadora Obrera Sindical (COS) és responsable del contingut d’aquest lloc web, inclosos els seus enllaços, fotografies, vídeos i pàgines relacionades. Pel sol fet de visitar aquest lloc i actuar en confiança amb tota la informació aquí continguda, l’usuari es compromet a indemnitzar a Coordinadora Obrera Sindical (COS) a través dels seus oficials, directors de departaments, participadotes de la societat, agents, empleats o representants danyats per qualsevol fet danyós produït per l’accés d’aquest usuaris. Coordinadora Obrera Sindical (COS) assegura que no edita els llocs enllaçats i que per tant no té cap control sobre aquests llocs.

Exactitud de la informació.

La informació continguda en aquest lloc web és exacta des del moment de la seva elaboració i fins a nou canvi. De tota manera, si creu que alguna dada ha o pot ser canviat, no dubti en comunicar a través de l’e-mail.

Propietat Intel.lectual i les marques registrades.

El contingut inclòs en aquest lloc web està protegit per les lleis espanyoles i estrangeres de marques registrades i drets d’autor i és d’exclusiva titularitat de Coordinadora Obrera Sindical (COS) o d’altres degudament identificats. Tots els drets, a excepció del que s’ha dit anteriorment per a usuaris individuals, estan registrats i serà necessari consentiment escrit de Josefina Molina per al tractament de qualsevol element aquí obtingut, amb excepció de la incorporació d’un enllaç al nostre lloc web, que no necessitarà autorització . La inclusió d’enllaços serà només i exclusivament a la pàgina principal de www.josefinamolina.com i no estaran permesos “deep links” o enllaços profunds.

Altres pràctiques prohibides són el “framing”, el “hacking” o altres que vagin en contra de la normativa espanyola o internacional.

Si creus que algun treball teu ha estat copiat de manera que constitueix una violació de les lleis de dret d’autor o que els seus drets de propietat intel lectual han estat vulnerats, si us plau contacti amb nosaltres escrivint-nos a info@sindicatcos.cat i intentarem solucionar el conflicte tan aviat com ens sigui possible.

Política de Privacitat.

Et comuniquem que quan et connectes als nostres servidors, l’ordinador en el qual s’allotja la web llegeix automàticament la teva adreça IP i altra informació com el dia i l’hora de la connexió i per on has estat navegant. És completament necessari per als nostres servidors conèixer aquest tipus de dades proporcionades per el teu ordinador perquè, d’una altra manera, seria impossible enviar-te la informació que ens demanes.

Ni els nostres ordinadors ni nosaltres mateixos podem conèixer la teva informació més personal o / i adreça de correu electrònic, així que l’única informació personal que tenim és la proporcionada directament per tu, i mai per la teva ordinador. La informació proporcionada per el teu ordinador és completament pública i mai d’índole privada.

T’informem que la informació recollida pels nostres servidors no estarà disponible per a terceres persones fora de l’organigrama de Coordinadora Obrera Sindical (COS); només farem servir aquesta informació per a fins no comercials.

Tots aquests termes han estat elaborats d’acord amb la Política de Protecció de Dades de l’Agència de Protecció de Dades d’Espanya, que treballa per vigilar la informació personal que emmagatzemen les empreses. D’aquesta manera, nosaltres hem adaptat les nostres bases de dades als diferents nivells de seguretat recollits en les Recomanacions de l’APD i, al mateix temps, hem afegit diferents mesures de seguretat com antivirus, tallafocs, etc. per oferir-los la major confiança. http://www.agenciaprotecciondatos.org/datd.htm”>Si voleu consultar tots aquests termes, visiteu http://www.agenciaprotecciondatos.org/datd.htm

Conflictes

En cas de conflicte de qualsevol mena, han d’intentar arribar a un acord pacífic. No és possible, els tribunals de Sevilla tenen la competència per conèixer el cas, i no és possible acudir a un altre fur per exercir l’acció.

ELS USUARIS QUE NO ESTIGUIN D’ACORD AMB AQUESTA POLÍTICA NO HAN INTRODUIR CAP DADA A TRAVÉS D’AQUEST LLOC WEB, NI ACCEDIR AL CONTINGUT D’AQUESTA WEB. ELS USUARIS QUE NO ESTIGUIN D’ACORD AMB AQUESTA POLÍTICA HAURAN IMMEDIATAMENT ABANDONAR AQUESTA PÀGINA WEB.