COS Maresme organitza una jornada de formació, el pròxim dissabte 1 de febrer, al Casal Popular Atzari de Vilassar de Mar.

L'assemblea territorial de la COS al Maresme organitza una jornada de formació sobre drets laborals. Se celebrarà al llarg del matí, migdia i tarda del dissabte 1 de febrer al Casal Popular Atzari, situat al Passeig dels Pins de Vilassar de Mar (molt a prop de l'estació de trens).

 

 

 

La classe treballadora dels Països Catalans portem patint reformes laborals, que han comportat una pèrdua de drets, durant els darrers trenta anys. Hem de ser conscients de què s'amaga darrere de les múltiples reformes laborals que s'han impulsat en aquest període de temps, per tal de poder establir les bases per poder revertir la situació. És amb aquest objectiu que s'organitza aquesta jornada de formació, per tal de poder fer, de forma col·lectiva, una radiografia exacta de la situació que vivim com a classe i així poder preparar, amb condicions, la batalla de la defensa dels nostres drets.

La jornada començarà a les 11.00 h amb la xerrada 'Estat actual de les relacions laborals després de la contrareforma del 2012', que anirà a càrrec de Nacho Parra, advocat laboralista del col·lectiu Ronda. Cap a les 13.00 h farem una pausa, per fer el vermut i poder gaudir d'una paella popular, per continuar a les 16.00 h amb la xerrada 'Precarietat i atur: reestructuració del treball i el poder', a càrrec d'Elena Idoate, membre del Seminari d'Economia Crítica Taifa.

En les dues ponències, després de la introducció de les ponents s'iniciarà un debat. També, les persones assistents, podran completar la formació amb materials i documents (que ben aviat penjarem aquí) que seran repartits per poder seguir totes les informacions i dades que s'esmentin en les ponències.

Si assistiu a la jornada i voldreu gaudir de la paella popular, podeu confirmar i reservar plaça, enviant un correu electrònic a l'adreça de l'assemblea: maresme@sindicatcos.cat.

Avancem en la defensa dels drets de la classe treballadora
Jornada de formació

11.00 h
Estat actual de les relacions laborals després de la contrareforma del 2012
a càrrec de: Nacho Parra, advocat laboralista del Col·lectiu Ronda

13.00 h
Vermut

14.00 h
Paella popular (Plat d'arròs + pa + vi + postres : 6 euros)
(podeu reservar plaça enviant un correu a maresme@sindicatcos.cat)

16.00 h
Precarietat i atur: reestructuració del treball i el poder
a càrrec de: Elena Idoate, del seminari d'economia crítica Taifa

Assemblea Territorial de la COS al Maresme
maresme@sindicatcos.cat
www.facebook.com/cos.maresme
www.twitter.com/cosmaresme