L'assemblea territorial de la COS al Vallès organitza la seva primera escola de formació dissabte 27 de juliol a la població de Caldes de Montbui.

Amb la voluntat de dotar-nos de més eines per tal d’incidir al nostre entorn, des de la Coordinadora Obrera Sindical al Vallès Occidental i Oriental, s’han preparat unes jornades que tindran lloc aquest dissabte 27 de Juliol a l’Ateneu Molí d’en Ral de Caldes de Montbui. Les jornades s’iniciaran amb un taller d’insurgència laboral, durant el matí, a càrrec de l’advocat laboralista Jordi Joan Monreal, i seguiran amb un dinar popular i amb dues xerrades a la tarda. Una d'elles serà entorn de la lluita sindical al món del lleure a càrrec d’una membre de la secció sindical de la COS Lleure creada recentment, i l’altra amb una anàlisi sobre la reforma laboral als Països Catalans amb una membre de l'àrea d’acció sindical de la COS.

L’objectiu de la jornada és dotar a les participants de més eines per tal de poder incidir en el seu entorn en la defensa dels drets de la classe treballadora, drets que cada dia es veuen amenaçats per l’ofensiva neoliberal que provoca la crisi capitalista sobre les treballadores, traduïnt-se en acomiadaments gairebé il·legals o emparats per unes reformes laborals injustes, una vulneració constant dels drets conquerits per les lluites de moltes treballadores, condicions de treball cada vegada més precàries i sous de misèria, entre d’altres. Entenem, que tan sols amb l'autoorganització, però sobretot amb la formació i coneixement de les nostres realitats, podrem fer front a aquestes situacions que es transformen en la nostra realitat quotidiana.

La jornada, oberta a totes les interessades, forma part de la iniciativa engegada enguany de crear espais de formació per part de la Coordinadora Obrera Sindical a les comarques del Vallès. Amb aquesta escola de formació, es pretén crear un espai de trobada per tal de teixir, a més, complicitats entre les assistents en la lluita per la defensa dels nostres drets socials i laborals.

La jornada s'iniciarà a les 10h del matí de dissabte i culminarà a les 20h, al mateix Ateneu Molí d’en Ral de Caldes de Montbui.

 

Assemblea territorial de la COS al Vallès Occidental i Oriental
https://twitter.com/COS_Valles
https://www.facebook.com/cos.valles