Com cada primer de maig, l’Esquerra Independentista del Vallès Occidental i Oriental es mobilitza en els actes unitaris que enguany tindran lloc a Terrassa i Granollers.

La manifestació de l’Oriental, que comptarà amb la participació de l’Esquerra Independentista, tindrà lloc a Granollers el pròxim dijous primer de maig a partir de les 11.00 h del matí davant de l’Oficina de Treball (Carrer Marie Curie, 25-27). Aquesta convocatòria ha estat feta per la Plataforma d’Aturades de Granollers, la CNT i la COS, i compta amb el suport de l’EI de la comarca, entre altres col·lectius locals.

Per altra banda, el Vallès Occidental té una cita a Terrassa per repetir de nou la convocatòria de la plataforma Vallès Anticapitalista. Aquesta plataforma, on hi ha representades l’EI comarcal i la COS, ha convocat les darreres quatre diades del primer de maig. La manifestació començarà el dijous 1 de maig a partir de les 12.00 h a l’Estació de Renfe de Terrassa.

Alhora, des de la COS donem suport a la mobilització convocada per l’EI de Sant Cugat i la Plataforma pels Drets Socials de la ciutat vallesana, el mateix primer de maig a partir de les 10.00 h davant la fàbrica Delphi.

Participa-hi. Sortim al carrer i commemorem el primer de maig. Som classe treballadora! Els seus beneficis, la nostra misèria.

COS Vallès Occidental i Oriental
facebook.com/cos.valles
twitter.com/COS_Valles
valles@sindicatcos.cat