La COS ens hem adherit al manifest 'Sindicalistes per la ruptura. Activistes sindicals per la CUP Crida Constituent'

Des del sindicalisme de classe i feminista dels Països Catalans s'ha impulsat un manifest de suport a la candidatura de la CUP Crida Constituent a les eleccions del 27 de setembre en el marc de l'actual de la comunitat autonoma de Catalunya.

La COS, a com a sindicat de l'esquerra independentista, ens adherim al manifest i fem crida a l'afiliació i militància del sindicat a adherir-se, tant a escala personal, com de la secció sindical on participen.

Aquest manifest s'impulsa des del compromís amb la lluita anticapitalista, feminista i nacional dels Països Catalans, de base assembleària i democràticament col·lectiva, i des de l'oposició a un model sindical groc, sucursalista, professionalitzador i del model de l'alliberament sindical.

Podeu llegir el manifest en el web especial creat per aquesta campanya, i allà mateix també us podeu adherir. Aquest diumenge votem la CUP Crida Constituent, i el dilluns continuem la lluita des dels centres de treball i els carrers. Independència per canviar-ho tot!

sindicalistesxlaruptura.wordpress.com

 photo twitter-02.png