Una treballadora d’aquesta clínica veterinària pateix assetjament laboral des de fa mesos. La direcció menysprea la treballadora per haver demanat la conciliació familiar.

L’assetjament laboral és una vulneració de drets bàsics, exigim un tracte digne per les treballadores.

Des de fa uns mesos, una treballadora d’AnicuraVetamic, una clínica veterinària de Cambrils (el Tarragonès), està patint assetjament laboral psicològic en el seu centre de treball, arran d’haver demanat la conciliació familiar.

Els gerents del centre actuen mostrant un gran menyspreu cap a la treballadora i la feina que desenvolupa, en forma de comentaris malintencionats, humiliacions, acusacions infundades o d’ignorar-la, entre d’altres. A més, pretenen fer-li aïllament laboral, enviant-la a treballar a un centre satèl·lit que, actualment, no funciona i està totalment desmantellat.

El nivell d’assetjament és tal, que la treballadora ha hagut de demanar la baixa per depressió, ja que li estava causant problemes psicològics greus, que arribaven afectar també la seva família.

Des del Sindicat de Veterinària-COS, denunciem aquesta situació tan greu i exigim el cessament de totes les activitats d’assetjament, la regularització del seu contracte i la reubicació de la treballadora a un centre on pugui desenvolupar la seva feina en condicions dignes.

Defensem el dret a un treball digne, no a la vulneració de drets fonamentals, prou maltractament d’AnicuraVetamic a les treballadores.