Aquesta és la fita que treballadors i treballadores d’autobusos de TMB ens hem marcat. No acceptem que la Direcció acomiadi un company i aquí sembla que no passi res.

Tot treballador o treballadora li agrada sentir-se acompanyada quan se’l sanciona, li sorgeix un problema laboral o li posen una multa injustament. Andreu de Cabo no és cap excepció. Només per aquest motiu, tots i totes hauríem d’estar disposats a mobilitzar-nos contra aquest acomiadament.

La Direcció l’ha fet fora pel que és i pel que representa. Andreu sempre ha donat la cara per tots els col·lectius de treballadors i treballadores d’autobusos, a pesar de que ell forma part d’un col·lectiu, el de Telecomunicacions, molt petit. La Direcció s’està venjant per aquest fet.

El mateix Andreu ho explica en una carta dirigida a tots nosaltres, treballadors i treballadores d’aquesta empresa. La pots trobar aquí.

Aquí us expliquem les mesures que com a Coordinadora Obrera Sindical (COS) ja hem començat a tirar endavant i altres a les que ens sumem:

-II Assemblea solidaria amb Andreu de Cabo, dimecres 25 de juliol a les 18h a la cotxera del Triangle. Convoca: Comitè de conveni.

-Convocatòria de vaga als autobusos de TMB el dimecres 8 d’agost de 8 a 12h per pressionar a la Direcció a que readmeti al company Andreu de Cabo.

Aquest dia es celebra l’acte previ abans del judici entre la Direcció i l’Andreu de Cabo. Per tant, el mateix dimecres 8 d’agost a les 10h es convoca a una concentració al Servei Territorial del Departament d’Empresa i Ocupació al C/Albareda 2-4. Metro: Paral·lel.

-Campanya d’informació a la població de Barcelona de l’acomiadament del company Andreu, a través de cartells i fulletons.

-Exigència de readmissió del company Andreu de Cabo en els Plens dels 10 Districtes i Audiències Públiques de Barcelona.

Des de la COS ens prenem la seva readmissió com a primera prioritat i per això destinarem tots els nostres recursos a aconseguir que Andreu de Cabo torni a treballar a autobusos de TMB.

Us animem a tots i totes a moure aquesta informació, a secundar la vaga del 8 d’agost i a assistir a la concentració de suport.

Amunt i força!