ENDAVANT AMB LA SOLIDARITAT DEL POBLE TREBALLADOR DELS PAÏSOS CATALANS AMB EL POBLE TREBALLADOR ANDALÚS!!

Els grans i esperançadors avanços en la lluita protagonitzada per les companyes i companys del SAT, que els ha portat a ocupar terres ermes per poder-les treballar, d’una banda, i a entrar en supermercats per recuperar aliments, per l’altra; ens obren camins i exemples de lluita a seguir. Des de l’autoorganització i autogestió obrera i popular, i amb total i absoluta legitimitat humana i moral.

El SAT ens mostra el camí a seguir… i ens obre les portes a seguir al sindicalisme de classe, combatiu i conseqüent; ajudant a estendre la convicció que la principal tasca per superar la crisi social a la que ens ha condemnat el capitalisme, és avançar en la construcció sense més dilacions del poder popular, de la Unitat Obrera i Popular!!

Les companyes i companys del SAT ens han indicat que SÍ PODEM fer les coses que cal.

Davant un sindicalisme corromput, atrinxerat en la lògica del sistema i alimentat pels suborns del poder, des del SAT es reforça la voluntat de combat del sindicalisme de classe i de diferents moviments socials que ja anem obrint-nos camí, alçant-nos sobre l’apatia i la impotència, convençuts que les armes de la dignitat i de la voluntat de lluita són suficientment poderoses per enfrontar la barbàrie i la mort col·lectiva que ens tenen reservada.

La brutal criminalització i la repressió (400.000 € en multes, fiances i sancions, 300 militants obrers processats o multats i peticions de presó que ascendeixen a 41 anys i 9 mesos) que estan caient sobre el SAT formen part de la lluita ideològica de la burgesia contra la lluita obrera i popular. Aixafant-los pretenen ofegar la metxa d’esperança i el valor de l’exemple que ja està prenent al poble.

La persecució contra els i les companyes del SAT, és la persecució contra TOTES i TOTS nosaltres!! Fem-la nostra!!

Aquesta repressió forma part d’una extensa onada de “violència legal preventiva” contra tots i totes nosaltres. Com mai abans, el nostre futur immediat es juga en el propi terreny de la solidaritat amb els nostres companys i companyes de classe repressaliades… com els nostres companys represaliats, multats, empresonats, acomiadats, etc., arran de la darrera Vaga General del 29M; o com altres companys com el Vicent de Red Roja, el Josu Uribetxeberria, etc.

 

Des de la COS sempre hem tingut molt clar que només des de la solidaritat, el compromís, l’organització i la lluita, podem avançar en la llarga i dura guerra que tenim per davant.

 

Des de la COS renovem el nostre compromís solidari amb les companyes i companys del SAT, i amb tots aquells i aquelles que pateixen persecució i repressió per lluitar per una societat més lliure, justa i solidària!

Desemmascarem els culpables i els autèntics criminals!!

  • els banquers que han fet que el seu gegantesc deute privat es converteixi en el deute “públic” que els governs tant volen “retallar”… arribant a exclouen als i les més desprotegides del dret a la sanitat pública.

  • PPSOEvergència, que van reformar la Constitució per donar al pagament del deute prioritat absoluta sobre qualsevol altra necessitat social.

  • Els responsables de l’evasió de capitals als paradisos fiscals i els grans lladres refinats…

  • la gran burgesia, la gran banca, la UE, el BCE i el FMI que ens enfonsen en l’atur massiu, el treball esclau i s’apresten a acabar de sagnar països ja espoliats i colonitzats com els Països Catalans, o Andalusia, per tal de poder continuar omplint les butxaques del “patriotes de saló”.

  • els polítics corruptes de BANKIA, Gürtel, els EROs d’Andalusia, els que des de totes les administracions públiques van unflar la bombolla immobiliària i financera a canvi de sucosos beneficis privats.

  • la Casa Real i l’Església que sagnen milers de milions del pressupost públic, en negocis propis.

  • els successius governs de la PPSOEvergència, que han venut i massacrat mil vegades la nostra terra (com ara recentment hem vist amb els incendis)

 

Des de la COS creiem que ja n’hi ha prou!! Ens hem de posar de valent i redoblar esforços per organitzar unitàriament les vagues i mobilitzacions que es preparen, fem tot el que estigui al nostre abast per expressar mitjançant mobilitzacions i ajuda econòmica la nostra solidaritat amb els companys i companyes del SAT.

 

Amunt els i les que lluiten!!

Visca la solidaritat obrera i popular!!

Els Pobles Treballadors d’Andalusia i dels Països Catalans… endavant amb la lluita i amb la solidaritat!!

Visca la solidaritat de classe i internacionalista! Visca el SAT!!

Visca la lluita de la classe obrera!