Denunciarem sempre qualsevol atac a la llibertat d'expressió i de lliure creació.

Des de la Coordinadora Obrera Musical, la sectorial sindical del treball musical de la COS, volem manifestar el nostre suport al cantant mallorquí Valtonyc, a qui la justícia espanyola demana 3 anys i 8 mesos de presó per les seves lletres compromeses amb l'anticapitalisme d'esquerres, el republicanisme i la plena sobirania.

Entenent que la creació musical és una eina legítima per a relatar i criticar la societat en què vivim, i emparant-nos en el dret universal de la llibertat d'expressió, pensem que es tracta d'un nou cas de repressió política cap a aquelles opcions ideològiques que qüestionen l'actual relació de desigualtat i de poder.

En tractar-se d'una situació que no és aïllada, i que es repeteix constantment en el marc de les propostes musicals més significades políticament, des de la Coordinadora Obrera Musical posem en dubte la qualitat democràtica de l'estat espanyol.

Denunciarem, sempre que faci falta, qualsevol atac a la llibertat d'expressió i de lliure creació que es faci a qualsevol persona que treballi en l'àmbit laboral de la música. Als Països Catalans, contra la repressió. Amb Valtonyc i amb les que lluiten.
 

 

Coordinadora Obrera Musical @ObreraMusical