Els treballadors i les treballadores de PEPSICO a Sud-amèrica i, especialment a Argentina, es troben en lluita per la defensa d'unes condicions de treball dignes.

La patronal de l'empresa PEPSICO a Argentina ha decidit tancar la fàbrica Vicente López de la localitat de Florida, a la província de Buenos Aires. Els treballadors d'aquesta fàbrica han portat el cas als tribunals i han començat un procés de mobilització que ha tingut com a resposta una onada repressiva per part de les autoritats del país.

La fàbrica ha estat ocupada per treballadors i treballadores que denuncien la irregularitat del procés de tancament mitjançant una aturada patronal (lockout) i fan una crida a la mobilització davant els jutjats federals de San Isidro.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) donem el nostre suport als companys i companyes que estan lluitant a Amèrica Llatina pels drets socials i laborals de la classe obrera. Així mateix rebutgem la repressió policial i institucional i les pràctiques d'assetjament laboral i repressió sindical d'una multinacional que obté els seus guanys multimilionaris amb l'explotació i la precarització del treball. Per la solidaritat internacional i de classe, ni un pas enrere.

+Info: Comunicat de la FSM denunciant les accions de Pepsico.