La seva legítima reclamació és el compliment de les condicions de treball que marca el conveni col·lectiu aplicable, en concret pel que fa a les retribucions salarials.

Els primers a anunciar la convocatòria d'una vaga van ésser els temporers que treballen a la localitat de Seròs (El Segrià) i, posteriorment, s'ha anunciat la convocatòria de vaga a la localitat de La Granja d'Escarp (El Segrià).

Des de la COS enviem una fraternal salutació als temporers i temporeres en lluita per les condicions de treball mínimes exigibles i els traslladem tota la nostra força en aquesta lluita. Els fem arribar la nostra admiració i els encoratgem a no defallir en la seva lluita contra la precarització de les condicions de treball i els estenem les nostres mans solidàries.

De la mateixa manera, volem felicitar als temporers de Seròs i de La Granja d'Escarp haver aconseguit, gràcies a la mobilització obrera, el compromís dels seus ocupadors d'abonar el salari establert com a mínim en el conveni col·lectiu aplicable.

Finalment, volem fer públic el nostre més ferm rebuig a l'actitud de les institucions en relació al conflicte laboral existent al sector agrari, en concret, denunciem les declaracions fetes per l'Alcalde de la Granja d'Escarp, atès que no ha dubtat en criminalitzar les legítimes mobilitzacions dels temporers en reclamació de condicions salarials dignes tot alineant-se amb el discurs dels seus ocupadors.

Més informació a http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/catalunya-al-dia/els-temporers-de-la-granja-descarp-declarats-en-vaga-tornen-a-la-feina/audio/965689/

Visca la lluita de la classe obrera.