AFILIA’T!

Si vols afiliar-te a la COS tens dues opcions:

1- Envia’ns la teva butlleta i fitxa del SEPA signada per correu, següent els següents passos:

2. Omple el següent formulari:

 

Altres informacions d’interès:

La quota sindical ordinària és de 30€ al trimestre i la quota sindical reduïda (per a aturats/des, contractes a temps parcial o contractes precaris) és de 15€ al trimestre. La quota és fonamental per al sosteniment quotidià del sindicat, atès que el nostre sindicat és una organització 100% econòmicament independent i autogestionada. No rebem subvencions de cap tipus.

La quota sindical també és una eina de solidaritat de classe: el 25% de la quota sindical es deriva directament a una caixa de resistència per poder recolzar econòmicament la lluita sindical de companyes i companys.

Informació legal:

Informació bàsica sobre Protecció de dades. Responsable: COORDINADORA OBRERA SINDICAL (COS). Finalitat: Atendre la seva sol·licitud. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, llevat d’obligació legal. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se al responsable del tractament. Procedència: Del propi interessat. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la següent url: https://sindicatcos.cat/informacio-addicional-sobre-proteccio-de-dades/