Es convoca vaga a l'escorxador pel pròxim dilluns 27 de juny.

Treballadores d'Esfosa acampen davant de l'escorxador de Vic per forçar la retirada les sancions de suspensió de sou i de feina per a set de les vuit membres del comitè d'empresa d'Esfosa

L'assemblea de treballadores d'Esfosa ha creat una Caixa de Solidaritat per recollir la solidaritat de totes les persones i/o col·lectius que vulguin col·laborar en donar suport econòmic als set companys i companyes sancionades amb una suspensió de sou i feina de 6 mesos per defensar els més elementals drets laborals dels treballadors i treballadores d'Esfosa i, per extensió, de totes les persones que treballen a les càrniques. El número de compte de la Caixa de Solidaritat és aquest: ES44 2100 1112 8301 0058 3244.

 photo quadrat-COS-2016---vaga-esfosa-caixa-soli-juny2016_zpszbygak4s.png

Fem una crida a la solidaritat al conjunt de l'afiliació i a tots i totes les simpatitzants que vulguin i puguin mostrar el seu suport, a crear guardioles de suport arreu del territori i a fer visible la lluita i la solidaritat amb les treballadores de l'escorxador vigatà.

En cas que el nombre d'aportacions a la caixa de solidaritat superi el salari que han de percebre aquests companys i companyes, la diferència existent s'integrarà a una Caixa de Resistència de l'assemblea de treballadores d'Esfosa per a futures lluites i mobilitzacions.

 photo 0001-esfosa-jun_zps8wuxklp6.png

 photo 0002-esfosa-jun_zps5dn4gukv.png

En aquest sentit, l'assemblea de treballadores d'Esfosa va decidir dissabte en assemblea convocar una nova jornada de vaga pel pròxim dilluns 27 de juny i acampar de forma indefinida davant de l'escorxador. Una acampada que ha rebut el suport de moltes treballadores de diverses comarques. El diputat de la CUP-CC al Parlament de Catalunya, Albert Boltran, el regidor de Gramenet del Besós per SOM Gramenet i afiliat de la COS, Aitor Blanc, les regidores de Capgirem Vic i altres regidores de la CUP, militants d'En Lluita, de la CGT, d'Arran i el SEPC i altres col·lectius també han visitat l'acampada, com a mostra de suport.

 photo 0003-esfosa-jun_zpspv9nlb63.png

 photo 0004-esfosa-jun_zpsa0vcu6nh.png

 photo 0005-esfosa-jun_zpsz1j41pfb.png