Des de la COS de l'Horta, no només es va participar de la mobilització del passat 23 de Febrer a València, al si del Bloc Unitari Anticapitalista, sinó que a més, eixe mateix matí del 23 de febrer passat, es va organitzar un acte-xerrada amb un bon nivell de participació i debat, sobre la història i l'actualitat de la lluita social i sindical als autobusos de TMB de Barcelona, amb els companys Josep Garganté i Andreu de Cabo, aprofitant a més, per celebrar la grandíssima victòria de la readmissió de l'Andreu a la feina, després de 8 mesos de lluita arran del seu acomiadament.

Amb aquest acte es va fer palés que cal avançar per construir el nou model sindical que necessiten les persones treballadores dels Països Catalans, i que lluitant sí tenim futur… com deien les companyes de la COS a TMB: "Si lluitem podem guanyar o perdre… però si no lluitem ja hem perdut". Realment ens van fer sentir molt orgulloses de compartir lluites amb ells, i vam acabar amb un dinar de germanor al Musical de Benimaclet.

A més, aquest dimarts 26 de febrer estem organitzant una xerrada, a les 19h30 al Casal Obrer i Popular – Francesc Santacatalina (C/ Salvador Ferrandis Luna 42 baix esquerra, l'Olivereta)

XERRADA SOBRE LA HISTÒRIA I LA SITUACIÓ ACTUAL DE L'AUTOGESTIÓ, TREBALL COOPERATIU I OCUPACIÓ DE FÀBRIQUES EN ARGENTINA.
A càrrec del catedràtic de sociologia i educador argentí Òscar L. Graizer, que ens parlarà de la seua experiència en diversos projectes, i de la situació de ruptura de les relacions de producció patronals amb les cooperatives de treball.