Barcelona (el Barcelonès): dijous 11N, xerrada a càrrec d’un company del sindicat francès SUD-PTT (federació de correus i comunicacions del sindicat Solidaires), sobre la situació a l’estat francès després de les darreres mobilitzacions. A les 19h al Casal de Joves de Gràcia (C/ Gran de Gràcia 190 <M> Fontana)
organitza: CUSC (ACTUB – ATAB – CESHA – CoBas – COS- IAC – OTZA – SF – SU)

mani13NassembleatrebbarnaDissabte 13N, l’Assemblea de Treballadors de Barcelona ha convocat una manifestació unitària contra les retallades, les contrareformes i per una segona Vaga General. Serà a les 18h a la Plaça Catalunya.acteSUD17NVal

Tarragona (el Tarragonès): dissabte 13 N, manifestació unitària convocada per la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa de Tarragona, sota el lema: “Continuen les retallades socials i nacionals. Continua la lluita!”, a les 18h a la Plaça Imperial Tarraco.

València (l’Horta): dimecres 17N, xerrada a càrrec d’un company militant del sindicat SUD-Solidaires a la regió de París, que ens explicarà la situació actual del moviment obrer i social en general a l’estat francès, després de 9 vagues generals contra la reforma de les pensions del govern d’en Sarko. Serà a les 19h a l’aula magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació (Av. Blasco Ibànyez 130)