A més dels actes que s’han organitzat aquests propers dies al Maresme (a Calella el dijous 25 i a Mataró el dissabte 27 d’octubre), per a aquesta setmana tenim els actes següents, on hi participem la COS:


Divendres 26 d’octubre:


Correllengua 2012 a Burjassot (Horta Nord), organitzat pels companys i companyes de l’Associació Cultural Ca Bassot, i on la COS hi col·laborarà un any més, com ja és costum des de fa anys. El CORRELLENGUA 2012 a Burjassot està dedicat a Joan Fuster pel 50è aniversari del seu llibre “Nosaltres els Valencians”, el 80è aniversari de les signatures que feren possible les Normes de Castelló, i també en homenatge a Lluís Maria Xirinacs per la seua lluita en defensa dels Països Catalans.

Els actes començaran amb una cercavila popular i combativa pels carrers de Burjassot, a les 19h30 des de Ca Bassot (C/ Pablo Iglesias 46 de Burjassot)

Dissabte 27 d’octubre:

Esplugues de Llobregat (el Baix Llobregat): Mobilització anticapitalista unitària amb l’objectiu de seguir denunciant i combatent les retallades, les reformes laborals, els desnonaments i desallotjaments, els rescats als bancs així com la criminalització i repressió a tots els que s’hi oposen. Ha estat convocada per BAIX LLOBRGAT COMBATIU, que aglutina a col•lectius de diferent indole com la CNT, La CUP,CGT, Endavant, Arran, 15M St Joan Despí… I a la qual ens hi sumem la COS.

PER LA NOSTRA DIGNITAT, CAP A LA VAGA GENERAL!

 

Montcada de l’Horta (Horta Nord): 1eres Jornades sobre Cooperativisme, Col·lectivisme i Lluita de Classes.

Les companyes i companys de la Plataforma d’Aturats i Aturades de Montcada ens presenten i conviden a les seues primeres jornades de Cooperativisme, col·lectivisme i lluita de classes amb la intenció de ser un punt de trobada de diferents experiències cooperativistes actuals i debatre al voltant de passades experiències històriques. DIGNITAT, TREBALL I LLUITA!!!

Al cartell adjunt teniu tot la programació pels dies 27 d’octubre, 2 i 3 de novembre.

Aquest dissabte a les 19h, als locals socials de l’antic mercat de Montcada (Avinguda de Ferran el Catòlic 6) tindrà lloc una xerrada-tertúlia amb un company de la COS i un altre de la CNT.

Sants (el Barcelonès): Universitat Indignada 15M. Cap a la Vaga Social. Eines de Lluita per al segle XXI?

Centre Social de Sants, carrer Olzinelles nº 30

10:15h   Presentació de la jornada

10:30h Cap a la vaga social

Jordi Juan membre de COS

Raquel Lopez membre de CNT-AIT

Isa Garnica membre de CGT

12 h. Estratègies de lluita per al segle XXI

Vidal Aragonés advocat, membre col.lectiu Ronda

Lluís Rodríguez Algans Economista. Membre de l’Institut de Ciències Econòmiques i de l’Autogestió a Barcelona.ICEA

Salvador Pueyo Puntí. Ecòleg. Membre de la Subcomissió de Decreixement 15M

Debat amb els ponents anteriors