13 de gener:

Burjassot (l’Horta Nord): Xerrada – taula rodona sobre la situació actual als territoris ocupats de la República Àrab Sahrauí Democràtica. A les 19h a la plaça de l’ajuntament de Burjassot.

Organitzem: Joves per la Independència del Sàhara / Coordinadora Obrera Sindical – COS / col·lectiu “Construïm la Unitat Popular a Burjassot”

 

1 de gener:

Cullera (Ribera Baixa): Xerrada sota el títol: “Què és la Reforma Laboral? Què és la Reforma de les Pensions?” A les 18h al Casal Jaume I de Cullera (C/ de Baix nº 5) Xerrada explicativa sobre el contingut de les últimes reformes.

cartell_xerrada_culleraOrganitza: Assemblea de Joves de la Ribera Baixa – CAJEI, Coordinadora Obrera Sindical, Centre d’Ajuda al Refugiat – CEAR

La xerrada es farà amb traducció simultània a l’anglès i el francès, per tal que les persones residents a Cullera però nascudes fora del nostre territori puguen entendre-la.

En finalitzar l’acte es farà un sopar de pa i porta.

 

21 de gener:

Cullera (la Ribera Baixa): Taula rodona amb la presència de representants de la COS, CGT, Intersindical Valenciana, CCOO i UGT, per parlar de la situació actual i treballar de cara a la propera Vaga General.

Organitza: Assemblea de Joves de la Ribera Baixa – CAJEI

 

Unió Intercomarcal de l’Horta i la Ribera del Xúquer

Coordinadora Obrera Sindical – COS
sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans