Aquesta setmana tenim dues mobilitzacions a l’Horta, i tres actes-xerrades, que són d’una enorme importància, per la qual cosa, et preguem que hi participes (a més a més, ahir al matí tingué lloc amb molt bona rebuda per part dels mitjans, la roda de premsa per presentar la Cadena Humana del 12F, a més, dimecres al matí s’hi va realitzar una acció-performance de denúncia de la situació actual i convocar a la Cercavila de demà a Benimaclet, organitzada per les companyes de Maulets i el Terra, amb el suport de la Coordinadora de l’EI de l’Horta contra la Crisi)

Així, els actes convocats (i a més, on la COS hi participem) són els següents:
cartell-pensions-beni-1
1. Dijous 10 de febrer, a les 18h30 a la Plaça de Benimaclet. Cercavila informativa per Benimaclet contra la retallada de les pensions i dels drets socials (Convoquen Endavant, Maulets i SEPC, amb el suport del CSA Terra, la COS, l’Assemblea de Veïnes i Veïns de Benimaclet, etc.)

2. Divendres 11 de febrer, a les 18h a l’Ateneu Popular, xerrada sobre l’Assemblea de Barcelona, amb membres d’ella que ens explicaran el seu funcionament, objectius, etc. Després, a les 21h, hi haurà un sopar-tertúlia. Per apuntar-se al sopar cal enviar un mail de confirmació a: sopar11febrer@gmail.com (el sopar costarà 5€ i hi haurà opció vegana) Organitza: Col·lectiu l’Atzur

3. Divendres 11 de febrer, a les 19h al Bar la Repla (C/ Xàtiva 23, de Montcada de l’Horta), xerrada amb un membre de l’Assemblea d’Aturats de Barakaldo, per tal de dotar d’eines i idees organitzatives i d’acció pel funcionament de les assemblees d’aturats a l’Horta Nord. Organitza: Plataforma de Desocupats de Montcada.11_de_febrer.web

4. Dissabte 12 de febrer, a les 18h, al C/ Cardenera 14 (centre comercial de Colinas, a Sant Antoni de Benaixéver – Camp de Túria), hi haurà la xerrada-presentació del nou col·lectiu la Ventafocs – Col·lectiu d’Unitat Popular de l’Eliana, i a les 18h30 al mateix lloc hi haurà una taula redona sobre “Alternatives davant la crisi”

5. Dissabte a les 18h30 Cadena Humana contra les retallades socials (Convocada i organitzada per la Plataforma pels Drets Socials de València). Amb dos punts de trobada:
– A la cantonada del C/Russafa amb el C/Colom, Tresoreria de la Seguretat Social.
– A la seu del banc d’espana, al C/ de les Barques.

US ESPEREM A TOTES I TOTS!!
ELS HEM D’ATURAR ELS PEUS JA!!

Unió Intercomarcal de l’Horta i la Ribera del Xúquer

Coordinadora Obrera Sindical – COS
sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans