L'empresa PGI de la Selva del Camp decideix acomiadar a en Josep Maria, on treballa des de fa cinc anys, el dia abans de la constitució del nou ajuntament del municipi de l'Alt Camp.

La CUP, la COS i el comitè d'empresa de PGI convoquen pel dimarts 16 de juny, a les 17.30 h davant l'empresa (Carrer Energia, 2, Polígon Industrial La Drecera, La Selva del Camp) una roda de premsa per denunciar el cas.

El motiu d'aquest acomiadament és l'adscripció i participació d’en Josep Maria a l’assemblea de la CUP d'Alcover. En la carta d'acomiadament que li ha entregat s'hi adjunten múltiples incoherències, excuses i raons sense fonaments per justificar l'acomiadament que a més es vesteix de disciplinari amb les conseqüències tan lesives que això té pel que fa als drets del treballador.

La 'casual' tria de la data per fer-lo fora (un dia abans que prengui possessió del càrrec) i el comentari que li ha fet un dels encarregats quan li ha lliurat la comunicació ('t'acomiaden perquè has estat triat regidor de la CUP') és un greu atemptat contra la llibertat d'expressió i al dret de participar en política.

Iniciarem les accions reivindicatives i pertinents per tal d'evidenciar que l'empresa PGI discrimina els treballadors i que no respecta les lleis fonamentals i bàsiques d'una democràcia com és la llibertat d'adscripció ideològica.

@COS_elCamp