Durant aquesta nit s’han dut a terme tot un seguit d’accions contra l’Europa del Capital i la Guerra a la comarca de l’Horta

Coordinadora de l’Horta contra la crisi

La jornada de lluita convocada per la Coordinadora de l’Horta contra la crisi volia coincidir amb la reunió de ministres de Treball que se celebra hui mateix a la ciutat de Barcelona i que està sent contestada amb una manifestació als carrers de la Ciutat Comtal que duu per lema “Contra l’Europa de l’atur i la precarietat repartim el treball i la riquesa”.

Les accions de protesta han estat presents als quatre cantons de la comarca i volen reivindicar la necessitat d’avançar cap a un nou model social sense desigualtats ni atur on la riquesa generada pel treball estiga al servei de la majoria social és a dir, de les classes populars. Formem part de la Campanya contra l’Europa del capital que precisament serà presentada al públic avui divendres 29 de Gener a València. Formen part de la Coordinadora de l’Horta contra la crisi: Endavant (OSAN), Maulets, CAJEI, COS, SEPC, i el Centre Social Terra de Benimaclet.