Companys de la COS del Berguedà i de la CNT-AIT inicien les accions de suport i solidaritat amb les companyes i companys en vaga indefinida a Panrico.

Després de conèixer-se recentment les amenaces de dirigents de CCOO contra la vaga indefinida de les companyes i companys de Panrico a Santa Perpètua de la Mogoda (Vallès Occidental), que ja porten més de 6 mesos en lluita, companys de la COS del Berguedà, juntament amb companys de la CNT-AIT, es van concentrar fa uns dies a l'interior de dues grans superfícies comercials de Berga per tal d’informar sobre aquesta lluita i promoure el boicot a l’empresa i a les seves marques comercials

Així, amb una pancarta solidària amb la vaga indefinida i demanant el boicot als productes de l'empresa, es van repartir centenars de fulls volants amb molt bona acollida entre la gent que en aquells moments estava comprant-hi.

Cal destacar que, durant el pacífic desenvolupament d’aquesta acció solidària, agents dels Mossos d’esquadra feren acte de presència, passant a identificar a tots els companys solidaris. Malgrat això, no pogueren impedir la nostra acció.