• Gandesa (Terra Alta) 03.03.2012

ACCIDENT LABORAL MORTAL A GANDESA (TERRA ALTA)

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra han rebut un avís informant que s’ha produït un accident laboral mortal a l’interior d’una nau industrial del Polígon Industrial “La Plana” a la localitat de Gandesa a la Terra Alta.

La víctima, Miguel MB de 82 anys d’edat i veí de Lledó d’Algars (Matarranya), es trobava ajudant el seu fill a l’interior de l’esmentada nau industrial, quan un camió de gran tonatge, que realitzava una maniobra a l’interior de la mateixa, l’ha atropellat amb resultat mortal.

Al lloc s’hi han desplaçat tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers, un helicòpter medicalitzat i una ambulància. Els serveis mèdics, tot i arribar fins al lloc dels fets amb gran rapidesa no han pogut fer res per salvar la vida de la persona i han certificat la seva mort a les 10:19 hores.

 

  • Banyeres de Mariola (Alcoià) 06.03.2012

UN HOME DE 47 ANYS PATEIX UNA AMPUTACIÓ D’UN DIT EN UN ACCIDENT LABORAL A BANYERES DE MARIOLA

Un home de 47 anys ha patit l’amputació del dit índex com a conseqüència d’un accident laboral ocorregut mentre treballava en una fàbrica de bobines de fil a Banyeres de Mariola.

El succés ha tingut lloc en tant el treballador ha observat que una de les màquines s’havia quedat encallada i ha intentat arreglar-la. En aquest moment, s’ha enganxat a la màquina, el que li ha provocat finalment l’amputació del dit índex.

L’home es troba ingressat a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi.

 

  • Almoradí / Algorfa (Baix Segura) 07.03.2012

UN FERIT EN UN ACCIDENT LABORAL EN UNA SUBESTACIÓ ELÈCTRICA

Un home de 49 anys ha resultat ferit en caure d’una escala mentre treballava en una obra en construcció d’una subestació elèctrica entre els termes d’Almoradí i Algorfa.

Els fets van passar en una obra en construcció situada entre els termes municipals de les localitats d’Almoradí i Algorfa. Com a conseqüència de la caiguda, el treballador va patir un traumatisme cranioencefàlic amb pronòstic de lleu a moderat i va haver de ser traslladat a l’Hospital de Torrevella.

 

  • Montornès del Vallès (Vallès Oriental) 13.03.2012

UN TREBALLADOR MOR EN CAURE-LI A SOBRE LA CABINA D’UN CAMIÓ A MONTORNÈS

Els fets han passat al polígon industrial Congost i la víctima tenia 32 anys

Un treballador de 32 anys d’edat ha mort aquest dilluns en un polígon industrial de Montornès del Vallès en caure-li a sobre la cabina d’un camió. Segons que han informat els Mossos d’Esquadra, aquest accident laboral ha ocorregut cap a les 11.30 hores del matí al polígon industrial Congost de Montornès, a la comarca del Vallès Oriental.

Per motius que s’investiguen, la cabina d’un camió ha caigut a sobre de Juan Fernando F.R., de 32 anys d’edat, que ha mort al lloc dels fets.

 

  • Premià de Mar (Maresme) 20.03.2012

UN TREBALLADOR RESULTA FERIT GREU EN ELECTROCUTAR-SE AHIR A PREMIÀ DE MAR

Accident laboral ahir a la tarda al terme de Premià de Mar. Segons informa la Policia Local, una persona va resultar ferida de gravetat ahir a la tarda quan es va electrocutar mentre feia uns treballs a la cruïlla de la Gran Via de Lluís Companys amb el torrent Malet. Els fets van tenir lloc quan passaven vint minuts de les cinc de la tarda quan l’operari estava fent una instal·lació a un fanal quan accidentalment va patir una descàrrega elèctrica. Com a conseqüència el treballador va patir cremades de tercer grau. El ferit va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a la unitat de cremats de l’hospital de la Vall d’Hebron. Al lloc els fets hi van assistir diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques i bombers.

 

  • Sant Salvador de Guardiola (Bages) 22.03.2012

UN TREBALLADOR FERIT GREU EN CAURE DE QUATRE METRES A SANT SALVADOR

Un veí de Navàs de 35 anys d’edat, Ioan B., va resultar ferit greu ahir en un accident laboral a Sant Salvador de Guardiola, segons fonts dels Bombers i del Sistema d’Emergències Mèdiques. Els fets van tenir lloc a 1/4 d’1 del migdia al carrer de Narcís Monturiol. El treballador estava enfilat dalt d’un toro quan, per causes que es desconeixen, va caure a terra d’una alçada de quatre metres. L’home, que va resultar amb un traumatisme cranial greu, va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.