Camprodon (Ripollès) 08.10.2012

UN TREBALLADOR DE L'ONCE RESULTA FERIT DESPRÉS QUE UN CAMIÓ ENVESTÍS LA SEVA CASETA

Un treballador de l'ONCE de Camprodon ha resultat ferit greu quan un camió ha envestit la caseta on treballava, segons informen els Bombers de la Generalitat.

L'accident s'ha produït per causes que es desconeixen, el vehicle ha topat amb la caseta de venedors de cupons de l'ONCE.

Com a conseqüència del xoc, el treballador que en aquell moment estava dins de la caseta ha patit ferides de diferent consideració i ha estat traslladat per un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'Hospital de Campdevànol.

Un cop evacuat el ferit i acabat l'atestat policial, s'ha avisat una grua de grans dimensions per retirar el camió accidentat.

Collbató (Baix Llobregat) 16.10.2012

MOR UN TREBALLADOR A MONTSERRAT DESPRÉS DE PRECIPITAR-SE AL BUIT

L'home era un treballador que estava fent tasques de neteja i manteniment de la zona del parc.

Un home ha mort a la muntanya de Montserrat quan, per causes que es desconeixen, s'ha precipitat des d'una altura de 20 metres, han informat els Mossos d'Esquadra.

L'home era un treballador que estava fent tasques de neteja i manteniment de la zona del parc ubicada al terme de Collbató.

S'han desplaçat dotacions dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

Alacant (Alacantí) 16.10.2012

UN TREBALLADOR PATEIX CREMADES AL 40% DEL SEU COS DESPRÉS D'UN ACCIDENT

Un home de 52 anys ha resultat ferit greu en patir una electrocució mentre treballava en les instal·lacions d'un càmping. El treballador autònom es trobava pintant una caseta d'una torre d'alta tensió quan es va produir l'accident laboral.

Pel que sembla, quan l'home estava pintant una caseta de la torre d'alta tensió va fregar amb el corró un dels cables de la instal·lació elèctrica, fet que va desencadenar una forta descàrrega que li va provocar les ferides.

Des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han assegurat que l'home va ser traslladat en una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) a la Unitat de Cremats de l'Hospital d'Alacant amb cremades al 40% del seu cos, segons una primera valoració.

 

Manresa (Bages) 19.10.2012

MOR ATROPELLAT UN TREBALLADOR DE LES OBRES QUE ES REALITZEN A LA C-25

Un vehicle ha atropellat mortalment el treballador per causes que s'estan investigant.

Un treballador de les obres que s'estan realitzant a la carretera C-25 ha resultat mort en ser atropellat per un vehicle que circulava per aquesta via, al terme municipal de Manresa, ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'accident s'ha produït al punt quilomètric 134 de la C-25, quan un vehicle ha atropellat mortalment el treballador per causes que estan investigant els Mossos d'Esquadra.

Al lloc de l'accident s'han desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la carretera ha estat tallada en direcció a Girona.

 

Torrefarrera (Segrià) 23.10.2012

UN FERIT AL SEGRIÀ EN CAURE-LI PLANXES DE VIDRE DES D'UNA GRUA

L'accident ha passat mentre el treballador descarregava un camió.

Un treballador de 48 anys ha resultat ferit amb pronòstic reservat després de caure-li planxes de vidre des d'una grua, mentre descarregava un camió al polígon La Raconada de Torrefarrera (Segrià).

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en un comunicat, el ferit ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

 

Castellbisbal (Vallès Occidental) 31.10.2012

MOR UN TREBALLADOR ATRAPAT EN UNA MÀQUINA EN UNA FÀBRICA DE CASTELLBISBAL

Estava manipulant en una màquina de tall i premsa de planxes metàl·liques.

El treballador estava manipulant la màquina i va quedar atrapat per causes que s'estan investigant

Un treballador va morir en una fàbrica de Castellbisbal (Vallès Occidental) en quedar atrapat quan estava manipulant en una màquina de tall i premsa de planxes metàl·liques, informen avui els Mossos d'Esquadra.

L'accident ha passat a l'empresa Gutser del polígon Àrea Industrial del Llobregat, al municipi de Castellbisbal, quan el treballador estava manipulant la màquina i va quedar atrapat per causes que s'estan investigant. La víctima de 44 anys, era veí de Viladecans (Baix Llobregat). Per rescatar la víctima va ser necessària la presència de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, una d'elles del Grup d'Emergències Mèdiques, i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, que van comptar amb el suport de nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, que han posat els fets en coneixement del jutjat de guàrdia i del Departament d'Empresa i Ocupació perquè obri una investigació per accident laboral.