El Molar (Priorat) 03.05.2012

ACCIDENT LABORAL MORTAL A EL MOLAR (PRIORAT)

 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van rebre un avís informant que s’hauria produït un accident laboral mortal en una finca agrícola de la localitat de El Molar (Priorat).

La víctima, Teodor S. de 57 anys d’edat i veí de El Molar, es trobava manipulant un tractor, del qual hauria caigut, patint unes lesions que finalment li van causar la mort.

 

Al lloc s’hi van desplaçar tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de bombers, un helicòpter medicalitzat i una ambulància. Els serveis mèdics, donada la gravetat de les lesions no van poder fer res per salvar la vida de la persona.

 

Els agents estan recopilant tota la informació possible per posar aquest fet en coneixement de l’Autoritat Judicial i del Departament d’Empresa i Ocupació.

 

Sant Isidre (Baix Segura) 10.05.2012

UN HOME PATIX CREMADES EN LA SEUA MÀ DRETA AL REBRE UNA DESCÀRREGA ELÈCTRICA EN SANT ISIDRE

 

Un home de 40 anys ha patit cremades en la seua mà dreta després de rebre una descàrrega d’alta tensió en un accident laboral ocorregut en Sant Isidre (Baix Segura), mentre preparava la instal·lació elèctrica d’una caravana que forma part de les atraccions de les festes patronals de la població.

 

L’incident ha succeït cap a les 17.30 hores d’este passat dimecres al passeig Alacant del terme municipal de Sant Isidre, a la comarca del Baix Segura, quan el ferit, un home de 40 anys, realitzava una connexió en la instal·lació elèctrica d’un vehicle destinat a acollir activitats de les festes de la població i ha rebut una descàrrega que li va deixar inconscient.

 

A conseqüència de l’accident, la víctima va patir cremades en la seua mà dreta i ha estat atès al lloc dels fets per una ambulància Samu i, després, traslladat en estat greu funcional a l’Hospital De la Vega Baixa per un Suport Vital Bàsic (SVB), han indicat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

 

 

Crevillent (Baix Vinalopó) 10.05.2012

UN TREBALLADOR DE LES OBRES DE L’AVE RESULTA FERIT GREU DESPRÉS DE CAURE D’UN CAMIÓ GRUA A CREVILLENT

 

Un treballador de 65 anys en les obres de l’AVE, al seu pas pel terme municipal de Crevillent, ha resultat ferit greu al caure des d’un camió grua. El succés ha tingut lloc, en les obres de l’AVE ubicades al terme municipal de Crevillent, a l’altura del quilòmetre nou de la carretera CV-875. Al lloc de l’accident ha acudit una unitat del Suport Vital Bàsic (SVP) amb un metge, que ha traslladat el ferit inconscient a l’Hospital Vinalopó d’Elx, amb pronòstic reservat afectat amb un traumatisme cranioencefàlic, segons ha indicat del Centre de informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

 

Súria (Bages) 12.05.2012

MOR UN TREBALLADOR EN CAURE DES D’UNA ALTURA D’UNS 80 METRES A LES MINES DE SÚRIA

 

L’accident s’ha produït a dos quarts de quatre de la matinada mentre l’operari feia tasques de manteniment dels ascensors

 

Un treballador ha mort aquest dissabte a la matinada en un accident laboral a les mines de Súria (Bages). El sinistre s’ha produït a dos quarts de quatre de la matinada a l’empresa de les mines de Súria situada al quilòmetre 1,2 de la carretera B-423 quan el treballador, que feia tasques de manteniment dels ascensors d’una mina, s’ha precipitat al fons d’un pou des de una altura d’uns 80 metres i ha mort. Es tracta de Jorge M. M., de 46 anys i veí de la localitat.

 

Palma (Mallorca) 14.05.2012

MOR UN TREBALLADOR EN CAURE MENTRE FEIA NETS ELS VIDRES D’UN EDIFICI AL PARC BIT

 

Un treballador de 38 anys d’edat ha mort aquest matí després de caure en terra des d’una alçada d’uns vint metres, quan feia net els vidres d’un edifici del Parc Bit, a Palma.

 

L’accident laboral ha tingut lloc a les 07.12 hores a un edifici situat al carrer Rita Alevi de l’esmentat parc d’empreses tecnològiques de la capital mallorquina.

 

A conseqüència de la caiguda, el treballador va morir.

 

Al lloc de l’esdeveniment hi han acudit els serveis sanitaris d’emergència, que no pogueren fer res per salvar la vida del treballador.

 

Dénia (Marina Alta) 25.05.2012

MOR UN HOME SEPULTAT QUAN TREBALLAVA EN UNA RASA A DÉNIA

 

La víctima, de 35 anys, ha mort a conseqüència d’un despreniment de terra i pedres sobre la rasa.

 

Un home de 35 anys ha mort a conseqüència d’un despreniment de terra quan treballava a l’interior d’una rasa de quatre metres de profunditat situada en un dels jardins exteriors de l’hospital de Dénia. Segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, les pedres de l’obra han aixafat la víctima a l’interior de la rasa, el que li ha provocat la mort. Fins al lloc dels fets s’han traslladat dos vehicles de bombers, que han mogut les pedres i retirat el cos. Per la seva banda, fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han confirmat la mort i han assenyalat que la víctima ha arribat a ser traslladada a l’esmentat centre hospitalari.

 

Ibi (Alcoià) 29.05.2012

UN AGRICULTOR DE 45 ANYS MOR EN BOLCAR EL SEU TRACTOR

 

L’agricultor operava amb el tractor i en passar per un petit desnivell el vehicle ha bolcat, aixafant al seu conductor.

L’agricultor ha mort al mateix lloc dels fets.

 

Un agricultor de 45 anys ha mort a conseqüència d’un accident laboral ocorregut en bolcar el tractor amb el qual maniobrava en un solar paral·lel al carrer Murillo d’Ibi (Alcoià). El sinistre s’ha produït quan l’agricultor operava amb el tractor i en passar per un petit desnivell el vehicle ha bolcat, aixafant al seu conductor, que ha mort en el mateix lloc dels fets.

 

Palma (Mallorca) 30.05.2012

UN TREBALLADOR DE LA INCINERADORA DE SON REUS PATEIX CREMADES AL 50% DEL COS

 

Un treballador de 31 anys ha resultat ferit greu aquesta matinada en sofrir cremades al 50% de la superfície corporal, a un accident laboral registrat a la incineradora de Son Reus, a Palma.

 

L’home s’ha cremat amb aigua i vapor a altes temperatures i les ferides li afecten sobretot la cara i l’esquena.

 

El treballador ha estat traslladat inicialment en una UVI mòbil a l’Hospital Son Espases en estat greu, però la gravetat de les ferides ha obligat a revisar la situació del pacient i a primera hora d’aquest matí ha estat traslladat a la unitat de cremats de l’Hospital barceloní de la Vall d’Hebron.

 

L’accident laboral ha esdevingut devers les 04.30 hores de la matinada.

 

Gironella (Berguedà) 30.05.2012

DOS OPERARIS QUEDEN FERITS LLEUS PER L’ESFONDRAMENT D’UN SOSTRE DE BIGUES A UN EDIFICI DE GIRONELLA

 

Els afectats, treballadors de l’empresa Construccions Queralt, són de Cal Bassacs i Navàs

 

Dos operaris han quedat ferits lleus a causa de l’esfondrament d’un sostre de bigues en un edifici de Gironella.

 

Els treballadors estaven fent obres a la planta baixa de l’habitatge, ubicat al número 57 de l’Avinguda Catalunya, quan han caigut dos puntals que aguantaven la casa i això ha provocat que s’ensorrés una part del sostre i provoqués contusions a dos operaris, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat.

 

Els operaris són treballadors de l’empresa Construccions Queralt, un veí de Cal Bassacs i l’altre de Navàs.

 

Els fets han passat aquest matí i s’hi han desplaçat els cossos d’emergència i seguretat. Als dos ferits lleus els han traslladat a l’hospital Sant Bernabé de Berga.