Oriola (Baix Segura) 01.06.2012

MOR UN TREBALLADOR QUAN FUMIGAVA UN CAMP D’ORIOLA

Es va precipitar des d’una altura de sis metres.

Una forta ràfega de vent el va fer caure a terra


Un home de 59 anys va morir a conseqüència d’un accident laboral ocorregut en caure des d’una altura de sis metres quan feia tasques de fumigació en un camp d’Oriola.


El sinistre va ocórrer en una finca quan l’operari estava al braç de la grua elevadora, a una alçada d’uns sis metres, i una forta ràfega de vent el va fer caure a terra.


Fornells de la Selva (Gironès) 12.06.2012

UN MECÀNIC, FERIT GREU EN QUEDAR ATRAPAT PEL CAP SOTA EL CAMIÓ QUE REPARAVA

Un jove mecànic de 22 anys d’edat va patir ahir a la tarda un accident laboral greu a Fornells de la Selva. A l’establiment mecànic situat al quilòmetre 711 de la N-II antiga, Garatge Plana, un treballador va quedar atrapat pel cap sota un camió, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El gat hidràulic que aixecava el vehicle va fallar, el camió va precipitar-se cap avall i el cap del treballador va quedar pres entre el pas de roda i la roda del vehicle, segons van detallar els Mossos d’Esquadra. El mecànic va quedar atrapat uns minuts sota el camió fins que se’l va poder extreure. 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va mobilitzar dues ambulàncies i el noi va ser traslladat en estat greu, però no crític, a l’hospital Josep Trueta de Girona. Patia un traumatisme cranial, segons fonts del SEM, que li va causar paràlisi facial i afectació a un ull i a una de les orelles. L’avís de l’accident, efectuat pels mateixos treballadors, va donar-se a tres quarts de cinc de la tarda.Però aquest no va ser l’únic accident laboral ocorregut ahir a Fornells de la Selva. Un treballador de Ferros Puig, empresa situada al mateix municipi, va clavar-se un ferro a la cuixa esquerra i va patir un tall profund que va motivar el seu trasllat a l’hospital saltenc de Santa Caterna, segons van informar els Bombers. La víctima és un home de 49 anys i l’accident va ocórrer a tres quarts de quatre de la tarda, segons la mateixa font.


Navàs (Bages) 14.06.2012

UN HOME DE 64 ANYS MOR EN UN ACCIDENT LABORAL A NAVÀS

La víctima, resident en aquest municipi del Bages, va precipitar-se al buit en enfonsar-se la teulada d’una empresa a la qual havia pujat per realitzar unes tasques


Un home de 64 anys, i per tant pròxim a l’edat de jubilació, ha mort en un accident laboral ocorregut aquest dimecres cap a les 08.40h en una empresa de Navàs (Bages). L’empresa està ubicada al número 47 del carrer de Navarons.


Els fets es van produir quan la víctima va caure d’una alçada de 5 o 6 metres en enfonsar-se la teulada de la companyia en què estava treballant en aquells moments. En primera instància, la víctima, Manuel B. P., de 64 anys i veí de Navàs, va resultar ferit greu, per la qual cosa va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Finalment, l’home ha mort com a conseqüència de les ferides sofertes.


Asp (Vinalopó Mitjà) 14.06.2012

UN TREBALLADOR DE L’AVE PATEIX L’AMPUTACIÓ D’UN PEU

L’operari, de 33 anys, treballava al “Pont dels Cinc Ulls” quan una màquina pesada li va caure damunt.

 

La víctima va ser traslladada amb pronòstic greu funcional.

 

Un operari de 33 anys que treballava a les obres de l’AVE, a l’altura del viaducte conegut com “Pont dels Cinc Ulls” a Asp, va patir l’amputació d’un peu per la caiguda d’una màquina pesada, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

 

Els serveis d’urgències van rebre una trucada que avisava d’un accident laboral ocorregut a les obres de l’Alta Velocitat que es desenvolupen al costat del viaducte conegut com “Pont dels Cinc Ulls”.

 

Al lloc s’ha desplaçat una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que va recollir la víctima en una gasolinera de la CV-84, lloc on havia estat traslladada a causa de la dificultat d’accés a la zona on havia tingut lloc l’accident.

 

La víctima, que va ser traslladada a l’Hospital del Vinalopó a Elx amb pronòstic greu funcional, havia patit l’amputació total del peu a causa de la caiguda d’una màquina pesada de les utilitzades a les obres del tren.

 

Novelda (Valls del Vinalopó) 26.06.2012

UN OPERARI D’UNA EMPRESA DE MARBRES PATEIX L’AMPUTACIÓ D’UN DIT.

El treballador va ser colpejat per una politja que es va deixar anar d’una de les màquines, per causes que s’investiguen

 

Un treballador d’una empresa dedicada al sector del marbre de Novelda ha patit l’amputació d’un dit d’un peu en ser colpejat per una politja que es va deixar anar, per causes que s’investiguen, d’una de les màquines de les instal·lacions on operava, pel que ha estat traslladat a un hospital per ser atès de les ferides, segons han informat fonts pròximes al cas.

 

L’accident laboral va tenir lloc, en una mercantil del marbre de Novelda, on, per circumstàncies que es desconeixen, la politja d’una de les màquines de les instal·lacions es va deixar anar i va colpejar en un peu a l’empleat, causant-li l’amputació d’un dels seus dits.

 

A causa de les ferides, l’home, de 42 anys, va ser traslladat a l’Hospital d’Elda per ser atès, tal com han apuntat les citades fonts.

 

Moià (Bages) 28.06.2012

UN TREBALLADOR RESULTA FERIT DE CARÀCTER GREU EN CAURE DES D´UNA BASTIDA A MOIÀ

Un veí de Moià de 33 anys d’edat, Jaume M. R., va resultar ferit greu ahir al matí en un accident laboral en una empresa de la població, segons van explicar fonts dels Bombers de la Generalitat. L’home, que va caure des d’una bastida, es trobava ingressat ahir al vespre a la unitat de cures intensives de l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, després d’haver estat intervingut quirúrgicament.


 

Els fets van tenir lloc a 1/4 de 9 del matí a la fàbrica de pinsos de Guissona, quan, per causes que es desconeixen, el treballador va caure des de la bastida on estava enfilat, d’una alçada d’entre cinc i sis metres. L’home va resultar ferit en estat greu i va ser rescatat per un helicòpter dels GRAE dels Bombers, que també va traslladar fins al lloc de l’accident tres dotacions terrestres. El moianès va ser evacuat en el mateix helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron, on al migdia va ser operat. Ahir al vespre, ja es trobava a la UCI de l’hospital i el seu pronòstic continuava sent greu, a l’espera de la seva evolució, segons fonts del centre.

 

Dénia (Marina Alta) 28.06.2012

DOS TREBALLADORS D’UNA DEPURADORA DE DÉNIA RESULTEN FERITS GREUS PER UNA FUITA D’ÀCID SULFÚRIC

Els afectats són un home de 55 anys, que ha resultat ferit greu vital, i un altre operari de 34 anys, en estat greu funcional.

 

Dos treballadors de la depuradora EDAR de Dénia (Marina Alta) han resultat ferits de gravetat com a conseqüència d’un accident laboral ocorregut a causa d’una fuita d’àcid sulfúric que els afectats han inhalat.

 

El sinistre s’ha produït, quan per causes encara desconegudes s’ha produït una fuita d’àcid a la depuradora EDAR de Dénia i dos dels empleats han inhalat el gas de manera accidental.