Des de fa uns mesos, a la comarca de la Marina Baixa, es va recuperar l’activitat de la Secció Sindical del ‘Grupo Saval (grup o marca empresarial format per quatre o cinc empreses relacionades majorment amb la comercialització i transport de materials de construcció, ferralla, així com prefabricats de formigó i altres derivats del ciment)

Així doncs, la secció sindical de la COS a ‘Grupo Saval‘ va ser registrada oficialment l’abril del 2015 i tot i que a baix nivell, no s’ha deixat en cap moment la seua activitat, ajudant els companys i companyes dels diferents centres de treball a buscar i facilitar informació sobre drets laborals i seguretat en el treball, així com, fa uns mesos, acompanyar en qualitat de testimoni un company de transport per poder recórrer una sanció que li volia imposar l’empresa. Gràcies a aquesta acció, i per la presència i activitat de la secció, es va poder guanyar el judici.

Fa uns dies es va poder realitzar un interessant i necessari Taller d’Autodefensa Laboral a l’Ateneu Popular Les Casetes de la Vila-joiosa. Així, amb tot, esperem poder començar a fer extensiva aquesta activitat en altres centres de treball i empreses de la comarca, i anar prenent COS també a la Marina Baixa.

Segueix l’activitat de la COS a la Marina a la seua pàgina a la xarxa Facebook: https://www.facebook.com/CoordinadoraObreraSindical.LaMarina.LaSafor