8 de març 2023: continuem organitzant-nos!

Un cop més hem vist com patronats i sindicats majoritaris s’han escarrassat per negar la convocatòria de vaga i desmobilitzar les companyes que volien sumar-s’hi a través de mentides i coaccions. Alhora, hem vist com moltes companyes no han pogut sumar-s’hi a causa de la delicada situació econòmica que viu la classe treballadora, amb un progressiu procés d’empobriment des de fa dècades, que a la pràctica deixa en suspens drets tan fonamentals com el de la vaga.

 

Aquest 8 de març, la classe treballadora d’arreu dels Països Catalans anem de nou a la vaga general!
Enguany, ens sobren els motius: amb la crisi econòmica desencadenada per la pandèmia de la Covid i sense haver-nos recuperat encara de l’anterior, les condicions de vida de la classe treballadora han empitjorat greument, i som les dones les que, en la majoria de casos, les patim de manera més accentuada. Dia rere dia veiem com els preus dels productes més bàsics s’enfilen fins als núvols, mentre els nostres sous romanen en la misèria. El capitalisme posa la catifa vermella a les grans empreses que veuen com augmenta el seu marge de benefici mentre nosaltres patim la precarització de les nostres vides.

Sabem que l’organització i la resposta col·lectiva és l’única manera possible d’acabar amb el nostre enemic comú: el capitalisme patriarcal. Davant la feminització de la pobresa, la nostra resposta serà la feminització de la lluita. Davant la vulneració dels nostres cossos, respondrem amb autodefensa feminista. Davant la segregació de les companyes migrades, tancarem els CIEs. Davant la privatització dels serveis públics, sortirem als carrers.

Notícies
Comunicats i publicacions
Subscriu-te al nostre butlletí

4 + 8 =