Victòria sindical al camp

Aquesta setmana podem celebrar que després de quasi un any de lluita, hem guanyat el judici del Hamza i en Reda, treballadors agrícoles del Maresme. L’acció sindical desenvolupada durant tot aquest temps conjuntament amb les companyes del Sindicat de l’Alt Maresme ha estat molt important per recollir aquests fruits.
Després de diverses conciliacions sense acords i judicis posposats, aquest setembre es va celebrar el judici.

Des de la COS i l’EI no entenem els Països Catalans com un objecte fantasiós, abocador d’un passat romantitzat, sinó com una realitat viva, un projecte de futur, un projecte que avui, ara i aquí ens permet a les revolucionàries dels Països Catalans començar a construir un projecte polític socialista, feminista i que garanteixi la independència dels estats capitalistes espanyol i francès.

A continuació us deixem el document “Cap a un marc de relacions laborals dels Països Catalans”, document aprovat al darrer Congrés Nacional de la COS, celebrat el passat 4 de juny a Barcelona.

Notícies
Comunicats i publicacions
AVALL ELS PREUS! AMUNT ELS SALARIS!

AVALL ELS PREUS! AMUNT ELS SALARIS!

Els darrers mesos la situació, ja de per si precària, de la classe treballadora dels Països Catalans s’ha vist agreujada per l’augment de preus de productes bàsics i subministraments i l’alça del preu de l’habitatge, abocant-nos a gran part de nosaltres a malviure amb...

read more
Subscriu-te al nostre butlletí

6 + 14 =