Se celebrarà a les Cotxeres de Sants (el Barcelonès) els dies 4 i 5 de juny.

Un cop transcorregut el primer de maig d'enguany, com a COS ens toca encetar un dels reptes més importants que tenim sobre la taula, la celebració del 9è Congrés Nacional de la COS.

 

DATA, HORA I LLOC DEL CONGRÉS NACIONAL

4 i 5 de Juny a Barcelona (Cotxeres de Sants). Localització: aquí.

Dissabte 4 de juny (matí i tarda): Debat Estatutari sobre els Estatuts de la COS i constitució del nou Secretariat Nacional i de la Comissió de Garanties.

Diumenge 5 de juny (matí): Debat al voltant d'un document tàctico-estratègic.

INSCRIPCIONS AL CONGRÉS NACIONAL

Qualsevol treballadora afiliada de la COS pot assistir al Congrés Nacional de la COS sense prèvia inscripció, només acreditant, si se'l requereix, la seva condició de persona afiliada. No obstant això, per qüestions de logística, es demana que es formalitzi la inscripció aquí abans del 22 de maig a les 23.59 h.

Com es va acordar a la Coordinadora Nacional del 23 d'abril de 2016 a València, la resta de militants de l'Esquerra Independentista tenen dret d'assistència el diumenge 5 de juny al debat tàctico-estratègic. A aquestes organitzacions se'ls farà arribar un altre formulari d'inscripció només per al 5 de juny.

DOCUMENTS DEL CONGRÉS NACIONAL

– Proposta de Reglament del Congrés Nacional.

– Proposta d'Estatuts de la COS: Document esmenable.

– Document tàctico-estratègic: Document que no és esmenable. Sobre el text base del document es plantegen una sèrie de preguntes que permeten recolzar, rebatre, esmenar parcialment o totalment les afirmacions que es plantegen en el document. El format de debat d'aquest document és d'aportacions orals a l'assemblea que el Secretariat Nacional anotarà per seguir treballant el document en Coordinadores Nacionals posteriors.

PERÍODE D'ESMENES AL DOCUMENT ESMENABLE

Es podran presentar les esmenes fins al 27 de maig a les 23.59 h. No s'acceptaran les esmenes que no compleixin els requisits formals que s'especifiquin quan s'enviïn els documents.

PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES AL SECRETARIAT NACIONAL

Les candidatures al Secretariat Nacional es podran presentar fins al 27 de maig a les 23.59 h indicant de forma expressa la secretaria del Secretariat Nacional postulada amb una proposta de pla de treball.

ACCÉS ALS DOCUMENTS DEL CONGRÉS NACIONAL

Dues formes d'accedir als documents del Congrés Nacional: no s'han d'enviar per llistes de difusió no controlades/controlables.

a) Les persones que disposen d'una assemblea comarcal de la COS constituïda ho han de demanar a la seva assemblea comarcal. El Secretariat Nacional enviaré prèviament els documents a les assemblees comarcals.

b) Les persones que no disposen d'una assemblea comarcal de la COS o ho desconeixen, han de sol·licitar els documents enviant un correu electrònic a 9congres@sindicatcos.cat

ENVIAMENT DELS DOCUMENTS DEL CONGRÉS NACIONAL

Els documents necessaris per al Congrés Nacional s'enviaran a les assemblees territorials de la COS el 6 de maig de 2016 i a partir d'aquesta data també es podran sol·licitar a l'adreça de correu electrònic 9congres@sindicatcos.cat

Per a qualsevol dubte, aclariment o qüestió respecte al Congrés Nacional us podeu posar en contacte a través de la direcció 9congres@sindicatcos.cat

 photo twitter-quadrat-9e-Congres-Nacional-de-la-COS_zpsjarjwdtj.png