Defensar la sanitat pública no és cap delicte!

 

 

Et quedaràs quiet i callat mentre ens retallen i ens reprimeixen?
Exigeix amb nosaltres l’absolució dels encausats!
ADHEREIX-T’HI i ajuda’ns a fer difusió de la campanya!

http://niretalladesnirepressio.org

 

 

Concentració:  Divendres 17 de febrer a les 20:00h. a la Plaça del Vi (Girona)  

Concentració:  Dimecres 22 de febrer a les 9:15h. davant dels Jutjats (Girona)  On els 6 encausats estan citats a declarar.

 

Resum:

El passat 14 de juliol va tenir lloc a l’Espai Caixa de Girona una conferència del conseller de sanitat Boi Ruiz, on hi van acudir entre d’altres, l’alcalde de la ciutat Carles Puigdemont. A fora l’edifici, diversos col·lectius de la ciutat van convocar una concentració a favor de la sanitat pública i en rebuig a les retallades als drets socials i als serveis públics aplicades pel govern de CiU.

En motiu d’aquesta concentració, dies després, els Mossos d’Esquadra van iniciar diligències contra sis persones, algunes d’elles treballadores de la sanitat pública (personal del Trueta i del servei d’ambulàncies), i d’altres implicades en els moviments socials de Girona (membres de l’Assemblea Popular, militants d’Endavant-OSAN, afiliats de la CGT i membres d’ASSACS). A l’atestat policial se les acusa d’un suposat delicte d’agressió, coaccions, desordres públics i atemptat a l’autoritat a l’alcalde, que en el pitjor dels casos pot arribar a comportar penes de fins a 6 anys de presó.